Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mașini furate în municipiul Sibiu. Și-au lăsat cheile de rezervă în bord

Mașini furate în municipiul Sibiu. Și-au lăsat cheile de rezervă în bord

Două autoturisme au fost furate în ultimele zile din orașul Sibiu. În ambele cazuri, hoții au găsit cheile de rezervă în bord, iar una din mașini era chiar descuiată, anunță polițiștii sibieni. 

Hoții de mașini și-au făcut un cadou de Crăciun cu câteva zile mai devreme. Au reușit să facă dispărute două autoturisme, unul de pe strada Tilișca, iar cel de-al doilea a fost furat de pe Calea Cisnădiei. În ambele cazuri, cei care au fugit cu mașinile au găsit cheile de rezervă în bordul autoturismelor.

„În ultima săptămână au avut loc două furturi de autoturisme în ultima săptămână, unul de pe strada Tilișca și cel de-al doilea din Cartierul Arhitecților. Trebuie menționat faptul că în ambele mașini se găseau cheile de rezervă, iar în cazul mașinii din Cartierul Arhitecților, era lăsată chiar descuiată. În urma ambelor sesizări, la nivelul IPJ Sibiu s-au deschis dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi identificați autorii și aplicate măsurile legale în consecință”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.
Polițiștii sibieni le transmit șoferilor să nu își lase la vedere bunuri de valoare, precum borsete, telefoane, aparate foto-video și să nu își lase în autoturism cheile de rezervă și documentele mașinii.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Realist

Acum 5 ani

Parca sunt tot mai multe infracțiuni în orașe.
Raspunde

Hartia Igienica

Acum 5 ani

Pai au venit toate termitele din orasele unde domneste PSD-ul si mor de foame, iar ei altceva nu stiu sa faca. Au fost instruiti si crescuti sa fure, acolo de unde vin, iar Sibiul e Germania pentru acesti primitivi Ba le mai induce ideea ca nici romani nu suntem, deci meritam sa fim furati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus