Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

A primit un dosar penal în Ajunul Crăciunului, pentru că deținea o armă în mod ilegal

A primit un dosar penal în Ajunul Crăciunului, pentru că deținea o armă în mod ilegal

Un sibian de 79 de ani s-a ales cu dosar penal în Ajunul Crăciunului, după ce polițiștii sibieni au descoperit că deținea o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără să fi avut acest drept.

În fapt, la data de 24 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune specifică de prevenire și combatere a infracțiunilor la regimul armelor și munițiilor, relatează Elena Welter, din partea IPJ Sibiu. Cu această ocazie, în municipiul Sibiu, pe strada Andrei Șaguna, la domiciliul sibianului, polițiștii au depistat arma de tir sportiv cu aer comprimat pe care bărbatul o deținea fără drept.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus