Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Șofer prins atât de beat azi-noapte în Sibiu, încât după ce i-au pus fiola polițiștii l-au dus la spital

Șofer prins atât de beat azi-noapte în Sibiu, încât după ce i-au pus fiola polițiștii l-au dus la spital

Polițiștii sibieni au prins azi-noapte, pe Bulevardul Mihai Viteazu, un șofer atât de beat încât l-au dus la spital pentru a-i recolta probe biologice.

Evenimentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 03:00, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu.

Polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 33 de ani, din Avrig, rezultatul fiind mai mult decât evident.

”Întrucât rezultatul testării a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

fara nume

Acum 5 ani

Să intelegem că daca nu ar fi fost atât de beat, nu l-ar fi dus ?. Spre stiinta domnului reporter, politistii rutieri sunt OBLIGATI PRIN LEGE sa prezinte la spital orice conducator auto care prezinta la etilotest o valoare de 0.40mg/l alcool pur îprevede legean aerul expirat. Deci acel om nu a fost dus la spital pentru ca era atat de beat ci pentru ca asa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus