Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FOTO-Urare ”specială” de Sărbători pentru vecinii nesimțiți din Sibiu

FOTO-Urare ”specială” de Sărbători pentru vecinii nesimțiți din Sibiu

Un sibian supărat pe vecinii lui care aruncă mizerii de pe geam în grădinița din fața blocului le-a postat acestora un mesaj ”special”.

Fotografiile au fost realizate pe strada Vasile Aaron din Sibiu, iar autorul lor, un locatar al blocului cu pricina, spune că sunt urmare a tensiunilor apărute între vecini.

”Unul dintre vecinii noștri, un domn gospodar pe care îl respectăm și apreciem, se ocupă în fiecare an de grădinița din fața blocului. În timpul lui liber o sapă, o curăță de gunoaie și o îngrijește. Din banii lui cumpără flori pe care le plantează să arate frumos, face ceva pentru comunitate, pentru noi toți. O parte dintre vecinii de scară s-au gândit să-l răsplătească aruncând mucurile de țigară pe geam, direct în stradă și pe spațiul verde”, spune I. N..
Nemulțumit că nu găsește înțelegere la vecini, bărbatul le-a postat o urare mai neortodoxă, mesajul fiind orientat către locatarii de la etajele superioare ale blocului.

WhatsApp Image 2018-12-29 at 15.52.05 WhatsApp Image 2018-12-29 at 15.52.05 (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bibi

Acum 5 ani

Es tut mir leid, dass ich nicht geworfen habe. Ich bin im Keller!
Raspunde

Dracu

Acum 5 ani

O reactie inteligenta... La fel si articolul. Subiectul... Deosebit de intersant. Bravo. Jurnalisti de exceptie.
Raspunde

Albastru

Acum 5 ani

Copilul neinvatat dobitoc mic creste iar mare facanduse bou mare se numeste-Dimitrie Cantemir
Raspunde

TheFutureisNow

Acum 5 ani

Bibi, te bate germana "pisi"..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

alex

Acum 5 ani

o fi mostenire pamantul ala de la ingradit , babalicii astia care nu au ce face toata ziua , isi trag gradini ca nimeni nu ii amendeaza, nimeni nu le ia impozite si taxe, asa ca au pamantul lor . Daca nu ar fi ingradit cei de la salubritate pe care ii platim ar trebui sa curete dar asa au motiv ca nu pot de gardul lui nea porcosu zlobod la gura. Normal tot ei cu gura mare, din pacate din cauza acestor bosorogi care au drept de vot suntem unde suntem . Asa cum nu ai voie sa votezi pana la 18 ani asa si cei peste 68 ani sa nu ami aibe voie, pt ei e mai aproape sfarsitul, nu ii intereseaza viitorul generatiei ce vine din urma.
Raspunde

B.Utoru

Acum 5 ani

Precis ești din Teleorman, alex, mi-am dat seama după litera z (zlobod). Cine dracu v-a adus pe toți teleoltenii ăștia în Sibiu?
Raspunde

Moș Crăc-ion afumatu'

Acum 5 ani

Aproape corect mesajul, "pe cei care " dar măcar nu a omis prepoziția pe...
Raspunde

Santa

Acum 5 ani

@alex Te-ai nascut degeaba, baiatule...esti un nesimtit....atat...nu meriti mai mult
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

intrebare chiar arata estetic imprejmuirea acea ? nu se face curat odata la toate gardurile acelea primaria ? primaria a factu curat cu garajele, acum sa faca curat si in fata blocurilor, eu nu sunt de acord cu gardurile aclea, ia sa le darame, sa puna gard viu locatarii, este spatiu verde domeniu public, iar stimabilul locatar daca are neintelegeri cu vecini ca fac mizerie poate apela 112 sau sa scheme politia locala, inca ne plangem in ziare, facebook, ??? sunt institutii care se ocupa de asa ceva, fac anchete si dau pedepse
Raspunde

S

Acum 5 ani

@alex Bine ca o fi moșia celor care arunca gunoaie... Și dacă nu se ocupa deloc de spațiul ala, respectivul tot avea dreptul sa se plângă de gunoaie. Ca oricare trecător care e obligat sa le vadă. @cetatean De câte ori sa apeleze 112? Și la câte apartamente sa meargă politia sa vadă (degeaba) cine a aruncat
Raspunde

Va vedem

Acum 5 ani

Rezistentii cu barbita si personalitate nula ar fi facut protest mut si neviolent!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus