Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

200 de intervenții ale pompierilor sibieni, în ultimele cinci zile

200 de intervenții ale pompierilor sibieni, în ultimele cinci zile

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au intervenit, în perioada 29 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, la aproape 200 de situații de urgență.

Echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru acordarea asistenței medicale și a primului-ajutor calificat în 172 de situații de urgență medicale. Cele mai multe urgențe medicale au fost înregistrate în data de 2 ianuarie, în număr de 46, arată cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aceleași echipaje s-au mobilizat și urmare a 3 accidente rutiere, soldate cu câte o victimă rănită ușor. Echipajele de pompieri din cadrul subunităților inspectoratului au participat la 9 misiuni de stingere a incendiilor izbucnite la coșuri de fum, resturi menajere, un stand de legume, un autoturism, un tablou electric și o anexă gospodărească. Din fericire, nu au existat victime, iar incendiile au fost localizate și lichidate în scurt timp de la sosirea pompierilor.

De asemenea, pompierii sibieni au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor pe timpul desfăşurării focurilor de artificii organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Revelionului 2018” în Piaţa Mare din municipiul Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus