Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Concurs de drifturi pe zăpadă, la Păltiniș

Concurs de drifturi pe zăpadă, la Păltiniș

Plăcute de mulți, periculoase pentru cei mai mulți, drifturile sunt visul oricărui șofer. Pentru că e zăpadă din belșug, iar temperaturile extrem de scăzute au înghețat solul, parcarea complexului de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș a devenit perfectă pentru organizarea unei asemenea competiții. Astfel,  în premieră în complexul de ski și snowboard de la Păltiniș, va avea loc un concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatori. Acesta are loc loc astăzi, de la ora 19:00, în parcarea complexului.

Specialitate a șoferilor de curse și a amatorilor de cai putere, drifturile sunt un derapaj controlat al autoturismului iar pe zăpadă sunt și mai spectaculoase decât pe asfalt. Însă, această manevră auto este sancționată de legislație pe drumurile publice, în afara competițiilor organizate.

„Participanții vor trebui să parcurgă două tururi de traseu cronometrate, urmând ca ordinea finală să fie stabilită de timpii realizați. Traseul va fi realizat din balize pentru siguranța șoferilor. În funcție de mașină, concurenții se pot înscrie în una dintre cele trei categorii de concurs, tracțiune integrală 4x4, tracțiune față 2x4 sau tracțiune spate 2x4”, anunță oranizatorii evenimentului.

Concursul se adresează tuturor tipurilor de autoturisme, indiferent de tracțiune.

Vizualizari: 2501

Comentarii

1 comentarii

Samponel

Acum 2 ani

Ar fi bine sa mai patruleze politia prin zona aia, ca s-au invatat tot felul de specimene sa fara raliu pe serpentine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus