Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
6°C

Cod galben de precipitații abundente în sudul județului Sibiu

Cod galben de precipitații abundente în sudul județului Sibiu

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au emis miercuri, la prânz, o atenționare de tip cod galben valabilă pentru mai multe județe din țară, inclusiv partea de sud a județului Sibiu.

Interval de valabilitate este 24 ianuarie, ora 04:00 - 25 ianuarie, ora 14:00.

Fenomenele vizate sunt precipitații abundente, în special ploi, lapoviță și, mai ales la altitudini de peste 1500 m, ninsori și viscol.

”În zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi precipitații abundente, astfel încât în intervalul menționat se vor acumula cantități în general de 25…50 l/mp. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare mai ales la altitudini de peste 1500 m, unde și vântul va avea intensificări cu rafale de 60…80 km/h, viscolind și troienind zăpada. La altitudini mai joase de 1500 m, precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie și lapoviță, favorizând topirea stratului de zăpadă”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus