Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Poliția l-a prins în bar pe cel care a băgat doi copii în spital și a fugit de la locul accidentului

Poliția l-a prins în bar pe cel care a băgat doi copii în spital și a fugit de la locul accidentului

Accidentul care a avut loc sâmbătă noaptea la ieșirea de pe autostrada A1 a fost provocat de un tânăr de 34 de ani din Șura Mică. Amintim că acesta a intrat într-un microbuz în care se aflau 11 oameni și a fugit de la fața locului. Poliția l-a prins la miezul nopții într-un bar.

Aseară, Poliția din Sibiu a anunțat că o mașină a lovit un microbuz la ieșirea de pa autostradă spre Ocna Sibiului, dar că șoferul  care a provocat accidentul a fugit în câmp.

IPJ SIbiu transmite azi dimineața că noaptea, în jurul orei 00:30, conducătorul auto care a produs accidentul de pe DJ 106B a fost prins și reținut. „Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Șura Mică, a fost depistat într-un bar de pe raza localității Slimnic. În momentul depistării, rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, a transmis Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a instiuției.

Poliția a actualizat datele de aseară, precizând că în urma accidentului rutier opt persoane, dintre care doi minori, au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus