Joi,
04.06.2020
Partial Noros
Acum
21°C

Va fi gata stadionul în martie? Birț: E mult mai multă forfotă

01 Februarie 2019 14:27

Va fi gata stadionul în martie? Birț: E mult mai multă forfotă

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat vineri că este optimist în privința lucrărilor la stadionul municipal din Sibiu.

FC Hermannstadt va juca următoarele două meciuri considerate acasă la Pitești, cel mai greu fiind cel cu Universitatea Craiova de peste două săptămâni.

”Locul în care vom juca cele două meciuri care mai sunt de jucat, socotite ca fiind pe teren propriu, este stadionul din Pitești. Mai mult ca sigur că vom juca acolo, avem susținerea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal”, a declarat Teodor Birț. Cât privește meciul cu Universitatea Craiova, unde sunt așteptați foarte mulți fani olteni, Birț spune că sunt bineveniți cât mai mulți oameni pentru că vor intra bani în bugetul clubului.

Sezonul regulat în Liga 1 se încheie pentru FC Hermannstadt în data de 2 martie, meciurile din play off sau play out urmând să se joace pe stadionul din Sibiu. Atât primăria Sibiu cât și constructorul care se ocupă de modernizarea stadionului stabilind data de 15 martie ca termen final pentru încheierea lucrărilor. Teodor Birț spune că a văzut motive serioase să fie optimist că acest termen va fi respectat.

”Ieri (joi n. r.) am trecut pe la stadion și am văzut că e mult mai multă forfotă. Au montat niște prelate sub care se lucrează. Probabil că sunt celelalte șantiere închise și din cauza acesta au mai mulți muncitori pe stadion. Cred că ceea ce trebuiau să facă acum multe luni fac acum. Eu sunt optimist și sper să jucăm acasă cât mai repede, indiferent cât de puțin locuri vor fi, dar să jucăm la Sibiu, să le oferim sibienilor fotbal”, a declarat Teodor Birț.
Președintele FC Hermannstadt a mai specificat faptul că dacă lucrările la stadion se încheie la timp, nu vor fi probleme legate de omologare sau organizatorice.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus