Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Cauza accidentului de pe DN 14: viteza. Doi morți și trei răniți

Cauza accidentului de pe DN 14: viteza. Doi morți și trei răniți

Două persoane și-au pierdut viețile în urma unui accident grav în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară de marfă. 

Actualizare 3 Din primele cercetari efectuate de polițiști, accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate. Pe un tronson  de drum în curbă la dreapta, un sofer de 45 de ani, din Mureș, care conducea pe sensul Mediaș - Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens,  intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat în vârsta de 61 de de ani, din Alba.

Din impact, a fost acroșat și autoturismul aflat în spatele mașinii care a pătruns pe contrasens.

În urma coliziunii, au rezultat decesul șoferului din Mureș și al unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani, rănirea gravă a unei adolescente, în vârstă de 16 ani, a unei femei în vârstă de 45 de ani, toate din Mureș, pasagere în același autoturism, precum și rănirea șoferului autoutilitarei. Din al treilea autovehicul nu au fost persoane rănite, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Traficul este deviat pe DJ 142E, Alma - Dumbraveni.

accident dn14 morti

Actualizare 2  Echipajele SAJ au preluat o femeie de 45 de ani, cu traumatism toracic, și o tânăra de 15 ani, cu un traumatism cranio cerebral. Ambele sunt conștiente, transmite Liliana Blaga, purtator de cuvânt al Seviciului de Ambulanță Sibiu. Bărbatul de 61 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD, cu un traumatism de membru inferior. Toți cei răniți sunt transportați la Spitalul din Mediaș. În accident a mai fost implicat un bărbat care a refuzat transportul la spital.

Actualizare. ISU Sibiu a confirmat faptul că o femeie și un bărbat sunt decedați. De asemenea, încă două femei si un bărbat au fost răniți, dar sunt conștienți, fiind evaluați medical la fața locului. Bărbatul a avut nevoie de descarcerare, mai anunță sursa citată.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

accident dn14 morti

Actualizare. La fața locului intervin cinci ambulanțe Smurd, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Știre inițială. Accidentul s-a petrecut în urmă cu câteva momente în afara localității Dumbrăveni, pe DN14. Potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, un bărbat și o femeie au decedat în urma incidentului și alți trei adulți sunt răniți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus