Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Fără permis și băut la volan, a intrat într-o mașină parcată

Fără permis și băut la volan, a intrat într-o mașină parcată

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Brateiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Panait Cerna, din municipiul Mediaș, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. Evenimentul rutier a avut loc ieri, 5 februarie, în jurul orei 20,45. Polițiștii care au intervenit în soluționarea evenimentului rutier au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică a avut rezultatul de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Panait Cerna

Vizualizari: 431

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus