Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Sibiul se va promova în Israel: Suntem o destinație din ce în ce mai atractivă

Sibiul se va promova în Israel: Suntem o destinație din ce în ce mai atractivă

Reprezentanții județului Sibiu vor prezenta, timp de 2 zile, principalele atuuri turistice în Israel, acolo unde se va organiza un târg de turism.

Destinația turistică regiunea Sibiu va fi promovată în perioada 12-13 februarie la târgul de turism de la Tel Aviv, la standul României.

„Israelul reprezintă o piață din ce în ce mai atractivă pentru Sibiu, datorită zborurilor directe operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu, dar și pentru că destinația răspunde intereselor de călătorie ale israelienilor: orașe istorice cu farmec, cultura locală și tradițiile, patrimoniul evreiesc, sate autentice, biserici fortificate, gastronomia, Carpații și activitățile în natură, activitățile pentru copii și shopping cu specific local”, anunță Asociația Județeană a Turismului.

Potrivit instituției, prezența la târgul de la Tel Aviv se succede vizitei de descoperire a regiunii Sibiu de către cinci jurnaliști de călătorie de la cele mai importante cotidiane din Israel, organizată de Asociația Județeană de Turism Sibiu la sfârșitul anului 2018.

„Priveliști frumoase, mâncare fantastică, localnici zâmbitori și zboruri low cost. Regiunea Sibiu oferă o atmosferă de vacanță în care timpul pare încremenit” titra Israel Hayom, cel mai citit ziar din țară, după vizita la Sibiu. „Sibiul oferă situri istorice, peisaje ce îți taie respirația, posibilități de drumeție și mâncare excelentă. Este un loc extraordinar din care să începi explorarea orașelor și satelor din Transilvania și păstrează un aer de autenticitate veritabilă. Nu te lăsa înșelat de numele nefamiliar, Sibiul este o bijuterie surprinzătoare.” scria corespondentul Mako.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus