Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Încă un caz de gripă confirmat la Sibiu. O femeie este în stare gravă

Încă un caz de gripă confirmat la Sibiu. O femeie este în stare gravă

O femeie în vârstă de 50 de ani confirmată cu gripă este în spital în stare foarte gravă. Potrivit medicilor, aceasta a ajuns în urmă cu câteva zile în spital și este ținută în viață cu ajutorul aparatelor.

Analizele de laborator de la Institutul Cantacuzino au confirmat prezența virusului gripal la încă un pacient internat în cadrul Secției Clinice ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Este vorba despre o femeie de 50 de ani care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în urmă cu câteva zile, cu dificultăți în respirație.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani, internată în data de 3 februarie, prin Unitatea de Primiri Urgențe cu diagnostic de insuficiență respiratorie și suspiciune de gripă. Femeia este ventilată mecanic, în stare gravă și primește tratament corespunzător și supraveghere de specialitate în cadrul secției anestezie terapie-intensivă”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu.
Reamintim că numărul pacienților confirmați cu gripă din actualul sezon rece a ajuns la șapte bolnavi, un caz fiind soldat cu decesul pacientului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus