Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident cu 6 mașini, pe DN 1 la Șelimbăr. Un bărbat a fost dus la spital

Accident cu 6 mașini, pe DN 1 la Șelimbăr. Un bărbat a fost dus la spital

Traficul este îngreunat, luni dimineața. pe DN 1, în zona Șelimbăr, la ieșire din municipiul Sibiu, pe sensul de mers Sibiu-Veștem. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers.

Actualizare. Șoferul autoturismului a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Bărbatul este conștient, dar cu multe răni.

„Bărbatul de 70 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe policontuzionat și a fost diagnosticat cu plagă tăiată la brațul stâng, contuzie la șoldul stâng și fracturi. Bărbatul e stabil, conștient și a fost internat în cadrul secției de Ortopedie”, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu.

Știre inițială. Din primele informații, șoferul unei camionete de transport marfă, în vârstă de 30 de ani, din Cluj, a intrat în coliziune cu un autoturism pe care îl proiectează în alte patru mașini parcate. Șoferul autoturismului lovit este rănit, conștient, și a fost transportat la spital. Acesta are 60 de ani, este stabil și conștient, transmit reprezentanții SMURD.

accident accident 2

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Foto

Acum 5 ani

Sursa foto?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus