Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Cum s-a făcut marți deszăpezirea în Sibiu

Cum s-a făcut marți deszăpezirea în Sibiu

Primăria municipiului Sibiu anunță, într-un comunicat de presă, că pe parcursul zilei de marți utilajele de deszăperie au acționat non stop în oraș.

Conform sursei citate, echipele de deszăpezire au ieşit în teren din această dimineaţă de la ora 03:00 când s-a intervenit cu opt utilaje în oraş şi încă unul în staţiunea Păltiniş.

”În contextul ninsorii abundente s-a acţionat continuu pe prioritatea I şi s-a intrat şi pe unele străzi incluse în prioritatea II. În total s-au folosit 150 de tone de sare pentru topirea zăpezii şi s-a acţionat cu plugul pentru degajarea carosabilului”, explică reprezentanții municipalității.

De asemenea, echipele operatorului care asigură aceste servicii au acţionat manual, cu 90 de persoane, pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor, staţiilor de autobuz şi trecerilor pentru pietoni.

În prezent, în oraş acţionează 5 utilaje pentru deszăpezire, atât pe străzile principale, cât şi în cartiere, lucrându-se şi la deszăpezirea parcărilor de pe Cazarma 90 şi a celei din Piaţa Teatrului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Asa de bine se curata,asa ca nu e nimic de obiectat,doar sa le dea o prima sefilor firmei de dezapeziri.
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

NU s-a facut nimic!!! nu ne mai aburiti cu tampenii si minciuni!!!
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

de ce nu se specifica care sunt strazile din categoria I si care din categoria II ca sa stim si noi si va verificam/vedem daca se face sau nu deszapezirea conform celor relatate... altfel sunt doar povesti pe paine :)
Raspunde

motanul garfield

Acum 5 ani

Dar s-au facut deszapeziri?
Raspunde

X

Acum 5 ani

Greu foarte greu cu dezapazirea i oraș.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus