Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Consiliul județean caută înlocuitor pentru Ioan Bojin

Consiliul județean caută înlocuitor pentru Ioan Bojin

Consiliul Județean Sibiu anunță deschiderea concursului pentru ocuparea postului de manager al Filarmonicii de stat. Actualul manager, Ioan Bojin, cel care a condus filarmonica în ultimii 18 ani, a ieșit la pensie.

21 februarie 2019 este data limită de depunere a dosarelor de către cei interesați de postul de manager al Filarmonicii de Stat Sibiu. Vor fi admiși la concurs doar candidații români, cu studii universitare și experiență de minim trei ani în domeniul instituțiilor de cultură. Totodată, mai este solicitată și experiență managerială dobândită atât în instituții de cultură (tot minim trei ani) cât și în cadrul unor proiecte culturale la nivel național sau internațional (minim un proiect). Candidații nu pot fi dintre cei care dețin o funcție de conducere la o altă instituție din România, se mai enumeră în lista criteriilor care trebuie îndeplinite, și trebuie să cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională.

Concursul de ocupare a postului de manager are fixată ziua de 22 februarie 2019 pentru afișarea listei de candidați admiși, după care în perioada 25 februarie – 5 martie este programată analiza proiectelor de management (fiecare candidat va trebui să depună un astfel de proiect la înscrierea în concurs). Pe 6 martie vor fi afișate rezultatele analizei proiectelor de management (prima etapă a concursului), în ziua următoare fiind programate interviurile în care candidații care trec de prima etapă își vor susține proiectele pe care le-au redactat. Noul manager al Filarmonicii sibiene ar urma să fie anunțat în ziua de 8 martie. “Viitorul manager al Filarmonicii de Stat Sibiu va încheia un contract de management cu Consiliul Județean Sibiu pe o perioada de trei ani, iar activitatea managerială va fi evaluată anual“, arată reprezentanții CJ Sibiu într-un comunicat pe această temă.

Săptămâna trecută, cu ocazia împlinirii a 70 de la înființarea Filarmonicii de Stat din Sibiu, actualul manager Ioan Bojin a primit din partea Chirstinei Manta Klemens, vicepreședintele CJ Sibiu, o diplomă de onoare în numele muzicienilor din cadrul instituției de cultură (foto pricipală). Filarmonica este o instituție care funcționează în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

Mai multe detalii despre condițiile de concurs (bibliografie, condiții de concurs etc) pot fi găsite în anunțul făcut de CJ Sibiu, care poate fi consultat aici

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 2 ani

Sa speram ca noul manager va fi in stare macar sa implementeze un regulament de bun simt referitor la tinuta publicului, accesul copiilor mici la spectacole si sa repare scaunele din sala care stau stricate de cativa ani.
Raspunde

Melomanul

Acum 2 ani

Și în ceea ce privește abonamentele la concerte. Ar fi bine sa se facă abonamente în fiecare an celor care doresc sa vina la spectacole...Nu doar sa se reporteze listele cu vechii abonați. An nou - abonamente noi pentru persoane nou - pensionate.... Ca sa aibă acces și alții, nu tot aceeași. .. succes noului director! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus