Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Doi bărbați cu suspiciune de gripă au murit la Spitalul Județean Sibiu

Doi bărbați cu suspiciune de gripă au murit la Spitalul Județean Sibiu

Doi bărbați au decedat în urmă cu două zile la Spitalul Județean Sibiu, după ce au fost internați pe secția de Boli Infecțioase, cu insuficiență respiratorie și suspiciune de gripă.

Pacienții aveau vârstele de 95 și 65 de ani și au fost duși la urgențe la începutul lunii februarie, cu suspiciune de gripă pe baza testului rapid. Din păcate, medicii nu au mai putut face prea multe pentru cei doi bărbați, ambii aduși de la Spitalul de Psihiatrie, întrucât erau deja într-o stare foarte gravă.

„Bărbatul de 95 de ani a fost internat în data de 7 februarie, adus de la Spitalul de Psihiatrie, cu diagnostic de pneumonie interstițială și suspiciune de gripă pe baza testului rapid. Bărbatul de 65 de ani a fost internat în data de 4 februarie, cu bronhopneumonie și sindrom anemic, suspiciune gripă pe baza testului rapid, fiind adus tot de la Spitalul de Psihiatrie. Pentru ambii pacienți au fost recoltate, după deces, probe pentru analize de laborator”, a transmis Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Reamintim că acesta nu este singurul deces înregistrat printre pacienții Spitalului de Psihiatrie. În urmă cu câteva zile, o femeie de 68 de ani, adusă la urgențe tot de la Psihiatrie, a decedat tot cu suspiciune de gripă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus