Joi,
04.06.2020
Cer Senin
Acum
8°C

Ministrul Educaţiei: Vom da elevilor vouchere pentru adidaşi şi costum de trening

19 Februarie 2019 13:12

Ministrul Educaţiei: Vom da elevilor vouchere pentru adidaşi şi costum de trening

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, marţi, că 600 de milioane de lei vor fi alocate pentru rechizite, pentru întreg anul şcolar, şi vouchere pentru echipament sportiv, respectiv „costum de trening şi adidaşi”.

„Nu este prima dată când se derulează un asemenea proiect. Un proiect de rechizite şcolare pentru un număr de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat începând cu anul 2001. (...) Procedura va fi Legea achiziţiilor publice. Nu putem să fim în afara legii. Intenţionăm ca în aceste resurse să cuprindem pentru elevii din ciclul gimnazial şi două cărţi - Limba română şi Matematică, manuale care să rămână la ei pentru că le sunt utile pentru Evaluarea de la clasa a VIII-a şi pentru ciclul liceal disciplinele care sunt discipline de examen”, a anunţat ministrul Educaţiei, citată de Medifax.

Potrivit Ecaterinei Andronescu, elevii din învăţământul obigatoriu (clasa pregătitoare – clasa a X-a) vor primi în acest an vouchere pentru echipament sportiv.

„Pentru echipamentul sportiv se dau vouchere şi fiecare îşi cumpără potrivit măsurii costum de trening şi adidaşi”, a mai precizat Andronescu.

Comentarii

5 comentarii

rammstein

Acum 1 an

am ajuns in anii'50....atunci tata primea cartele pentru incaltaminte si imbracaminte...cei facuti mai de mult cunosc si ar trebui sa spuna nepotilor asta ...perioada stalinista !!!.. nu credeam ca o sa mai apuc asa ceva...rusine nenorocitilor,penalilor,infractorilor ..unde ati adus tara asta ??...mai e putin si vor da cartele pentru alimente !! ..mai ales celor care-i vor vota...cat de jos ati ajuns ba criminalilor??...faceti investitii,creati locuri de munca bine platite parintilor ,si-si vor cumpara ce vor ,pe bani cinstiti !...RUSINE !!!...
Raspunde

sibianca

Acum 1 an

Cred ca cu aceste vouchere se va cumpara cu totul altceva.
Raspunde

inspector scolar

Acum 1 an

N-au cum. Vor fi ca cele de vacanta, nu le pot transforma in bani, nici cumpara altceva. Cu alov=catiile, da. mamele isi cumpara parfumuri de la Oriflame, iar tatii, bere...
Raspunde

un sceptic

Acum 1 an

De unde, dna draga atatia bani? Aduceti de acasa?
Raspunde

kokos

Acum 1 an

Pai vor taia din aia 180 de km de autostrada pe care se laudau ca o sa-i inaugureze anul asta , ca doar vin alegerile , e liber la pomeni anul asta si anul viitor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus