Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
18°C

VIDEO-Șofer de 77 de ani pe contrasens pe autostrada Sibiu-Deva

VIDEO-Șofer de 77 de ani pe contrasens pe autostrada Sibiu-Deva

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din județul Alba, a fost prins în această dimineață de Poliție în timp ce conducea pe autostrada Sibiu-Deva pe contrasens.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 09:30, când dispeceratul Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea din cadrul Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe calea unidirecțională Sibiu - Deva a autostrăzii A1, în zona km 312 al acesteia, un autoturism a intrat pe contrasens și circulă către Sibiu în sensul opus desfășurării normale a fluxului de trafic de pe respectiva arteră rutieră.

”Intervenind operativ, la ora 09:30, în zona km 310, jud. Alba, polițiștii rutieri din cadrul Biroului menționat, aflați în timpul serviciului, au procedat la identificarea autoturismului indicat de apelantul 112, oprirea imediată a acestuia în trafic și protejarea zonei în scopul prevenirii producerii vreunui eveniment”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
În continuare, polițiștii rutieri au luat măsuri pentru repunerea în siguranță a autoturismului depistat, în fluxul normal de trafic și conducerea acestuia la parcarea de la km 312, pentru verificări și luarea de măsuri legale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost indentificat conducatorul auto B.D. în vârstă de 77 ani, din jud. Alba. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1.160,00 lei și reținerea permisului de conducere conform art. 101 alin. (3) lit. d) din O.U.G. nr. 195/2002 în vigoare, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și cu avertisment și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, conform art. 101 alin. (1) pct. 11 și art. 112 alin. (1) lit. d) din O.U.G. nr. 195/2002 în vigoare, pentru deficiențe majore la sistemul de iluminare-semnalizare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

janvaljan

Acum 3 ani

Ce organizare! Biroul de Poliție Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea ...de la Saliste!
Raspunde

Shadow

Acum 3 ani

Bine ca i-ați cenzurat numărul în poză. Apoi ați pus filmuletul în clar. Bravo!
Raspunde

un sas

Acum 3 ani

Saracul de EL cand a luat carnetul nu erau AUTOSTRAZI iar in satul lui inca nu sunt AUTOSTRAZI.Dar cat de prost sa fi cand pe AUTOSTRADA intrii spre sanga ...si dupa cum se vede in postare nu era singur in masina...asta e soferul de RO...
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

Mai bine i-ar suspenda carnetul definitiv si sa ii lase banii! Oamenii aia cred ca traiesc cateva luni cu suma respectiva!
Raspunde

dorin

Acum 3 ani

Cred ca sanctiunea este prea mica daca ne gindim la gravitatea faptelor si la potentialul de a se produce un accident grav . Sanctiunea trebuia , dupa parerea mea ,sa fie insotita de obligativitatea unui control medical si psihologic extrem de riguros
Raspunde

wick

Acum 3 ani

pana la urma daca suntem oameni si trecem peste ura pe care unii din noi o avem in trafic, ii putem intelege intrarea gresita pe autostrada la 77 de ani.77...dar sa circuli pe a doua banda????/ insemana ca ai si probleme de gandire nu doar de atentie sau dexteritate ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus