Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Sibienii sunt așteptați din nou să lase „Urme pe PLAY”. Au o excursie gratuită cu tramvaiul

Sibienii sunt așteptați din nou să lase „Urme pe PLAY”. Au o excursie gratuită cu tramvaiul

Una din cele mai așteptate activități sportive ale anului, organizată de Asociația Tură în Natură, revine primăvara aceasta, pe plaiurile județului Sibiu. Alergătorii vor avea ocazia de data aceasta să meargă până la Rășinari și înapoi cu tramvaiul, gratuit.

La jumătatea lunii aprilie, la poalele munților Cindrel, sibienii cu dor de alergare, sunt așteptați să lase „urme pe PLAY”, alături de reprezentanții Asociației Tură în Natură.

„Te invităm să te încarci cu energia pădurilor, a pajiștilor încă adormite și a peisajelor înrămate de munții Făgăraș. Te invităm să alergi pe colinele ce străjuiesc satul Rășinari la început de munte și de calendar, în vremea când primăvara împinge la deal iarna și unde oierii încep un nou ciclu al vieții. Hai pe-un picior de plai cu tradiție și suflet, într-un colț de natură încremenită în timp ca într-un muzeu viu dintr-un alt tărâm. Aleargă cu sufletul și ochii deschiși, încarcă-te cu magia a ceva ce nu poate fi povestit ci trebuie trăit”, este îndemnul acestora.
Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie, iar concursul va fi împărțit pe mai multe categorii. „Îi așteptăm pe alergătorii cu experiență pentru care pregătim un traseu de semimaraton, pe cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de alergare montană, copii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local”, mai spun organizatorii.

 

50 de locuri vor fi disponibile în tramvaiul Sibiu-Rășinari, pentru cei care doresc să se bucure din plin de o zi în natură. Tot ce trebuie să facă pentru a beneficia de experiența inedita, transportul gratuit și lipsa grijii mașinii este să se înscrie pe formularul care este disponibil pe site-ul evenimentului, acolo unde se găsesc și alte informații despre concursul de alergare montană.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1261

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

nobody like everybody

Acum 3 ani

Fantastic eveniment, fantastici oameni, fantastica experienta! Bravo A.T. I.N. S !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus