Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Primul weekend din martie ne aduce, așa cum ne-am obișnuit deja, mai multe spectacole de teatru. De asemenea, copiii se vor bucura la acest final de săptămână de mai multe ateliere de creație.

Vineri, 1 martie

Shopping City Sibiu ne așteaptă la ultima zi de târg de mărțișoare. Întârziații care vor să mai cumpere un cadou pe ultima sută de metri sau cei care pur și simplu vor să vadă ce mărțișoare au mai apărut, pot face acest lucru până la ora 22:00.

targ martisoare

Un eveniment cu totul deosebit are loc astăzi, începând cu ora 15:00, în sala de nunți din Turnișor. Asociația Diakoniewerk organizează un carnaval, intrarea fiind liberă, atâta timp cât cei care vor fi prezenți vor avea măști. La eveniment participă Centrele Ocupaționale pentru Persoane cu Dizabilități din Sibiu, Sebeș și Sighișoara.carnaval

Micuții sunt așteptați la atelierul de circ contemporan găzduit de Teatrul pentru Copii și Tineret GONG. În această după-amiază, între orele 18:00 și 19:00, copiii învață arta jongleriei, care presupune lucrul cu mingi, diabolo, baton floare, farfurii, pene, pălării, inele și fulare. Prețul modulului este 60 de lei, iar mai multe informații despre rezervări și atelier găsiți AICI

„Omul cel bun din Sîciuan” este unul din textele brechtiene cele mai consecrate, o sinteză a tuturor principiilor sale artistice și mai ales morale, este pus în scenă cu ajutorul regizorului Anca Bradu, diseară de la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca. Mai multe informații se găsesc pe site-ul TNRS.

Ciprian Popa încearcă să forțeze primăvara cu un party denumit „Spring Vibes”. Petrecerea are loc diseară, de la ora 23:00, în Aqua Club.

spring vibes

Sâmbătă, 2 martie

Ca în fiecare week-end, micuții sunt așteptați din nou la atelierele de meșterit organizate de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong”. De această dată, sub îndrumarea Aureliei Călinescu, meșterii învață să facă felicitări 3D pentru mămici, bunici, învățătoare și mătuși. Atelierele au loc de la orele 10:00 și 12:00.

atelier gong

Totodată, de la ora 11:00, copiii sunt invitați și la Shopping City Sibiu, acolo unde se pot bucura de alte ateliere.

Fetele care au asigurat distracția la Red Bull Romaniacs ajung sâmbătă la Arena Platoș, cu chef de distracție pe pârtie și muzică bună. Petrecerea începe la ora 13:00 și ține până cel puțin la ora 17:00.

arena platos

Pețitul devine un război al caracterelor, iar absurditatea relațiilor conturează atât nevoia de inter-relaționare, cât și nevoia de dragoste, profund necesară omului, sâmbătă seara, la Teatrul Național Radu Stanca. De la ora 19:00, suntem invitați să urmărim spectacolul „Cerere în Căsătorie”, în regia lui Robert Raponja.

De la 22:00, Antract cântă la Music Pub. Cei prezenți la concert vor primi câte un exemplar din cel mai nou album al trupei, „Lasă-te dus”. Rezervările se fac la numărul de telefon 0771 186 933.

Jorge este invitatul special al dj-ului Cipi Hampu, sâmbătă seara, în Liquid the Club. Cu artistul roman vă întâlniți de la ora 23:00. Rezervările se pot face la numerele de telefon +40 (748) 111 893/+40 (731) 547 843.

jorge liquid

Duminică, 3 martie

Târgul Cărților la 1 leu revine în curtea Depozitului de cărți cu mii de titluri din toate domeniile. Curtea a fost acoperită, așadar iubitorii de lectură sunt așteptați să își aleagă cărțile preferate, indiferent de vreme, pe strada Teliuc, nr. 8, între 11 și 17.

carti

La Arena Platoș, luna femeii este sărbătorită din nou prin concursul distractiv și sportiv BIKINI RACE cu cinci probe de concurs: prezentarea concurentelor pe kat-walk, slalom schi sau snowboard, aruncare la țintă și trecere pe sub ștachetă, doborârea popicelor din alunecare pe snow-tubing și traseu aplicativ. Concursul va avea loc duminică, începând cu ora 12:00.

credit foto: Tibi Hila - hila.ro credit foto: Tibi Hila - hila.ro

Teatrul nu ne lasă baltă nici duminică. „Balul”, în regia lui Radu Nica, va fi pus în scenă, de la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca.

balul

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

timpul liber

Acum 3 ani

Protestam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus