Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident în Păltiniș, mai sus de Arka Park. Două persoane sunt rănite

Accident în Păltiniș, mai sus de Arka Park. Două persoane sunt rănite

Două persoane au fost rănite și sunt evaluate de paramedici, după ce au fost implicate într-un accident, în Păltiniș, mai sus de Arka Park.

Actualizare. Responsabilă pentru producerea accidentului ar fi o femeie de 50 de ani din Sibiu, arată polițiștii sibieni. Incidentul s-a produs pe DJ 106A, între Arka Park și Arena Platoș, pe fondul vitezei neadaptate. Ambii șoferi implicați în accident, respectiv femeia de 50 de ani din Sibiu, care ar fi produs evenimentul și un bărbat de 38 de ani din Argeș au fost transportați la spital, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Traficul este îngreunat.

Știre inițială. Potrivit cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, dar sunt conștiente și sunt evaluate la fața locului, arată sursa citată.

Știre în actualizare.

 

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 5 ani

Vreau sa sper ca femeia de 50 de ani nu s-a dus la Paltinis pt a participa la Bikini Party ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus