Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Miriuță despre Gaz Metan: Chiar dacă ne-ar fi invitat să jucăm la Mediaș și ne-ar fi dat toate încasările, tot i-aș fi dus la Pitești

Miriuță despre Gaz Metan: Chiar dacă ne-ar fi invitat să jucăm la Mediaș și ne-ar fi dat toate încasările, tot i-aș fi dus la Pitești

Prima etapă a play-out-ului programează întâlnirea dintre cele două echipe din județul Sibiu, FC Hermannstadt și Gaz Metan. Meciul va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 13:00, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Vasile Miriuță, antrenorul principal al echipei sibiene, a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi au un moral bun înaintea acestei partide după ce, duminica trecută, au câștigat întâlnirea cu Politehnica Iași, scor 2-0. Tehnicianul ”alb-roșilor” a avut cuvinte de laudă la adresa viitorului adversar.

”Îi vom întâlni pe vecinii noștri, de la 60 de kilometri. Mediașul e o echipă cu un antrenor bun, cu jucători de valoare, chiar dacă multă lume spune că n-a câștigat de câteva meciuri. A făcut o partidă bună la Botoșani, a avut o repriză a doua bună cu Călărașiul... Un adversar foarte periculos și dificil. Noi, în schimb, după acele înfrângeri cu primele clasate, exceptând meciul de Cupă, cu Viitorul, și egalul cu CFR-ul, am făcut o partidă bună cu Iașiul. Chiar mă bucur că băieții și-au dat seama că a început play-out-ul pentru noi și că întâlnim echipe de valoare apropiată în play-out. A fost o victorie muncită cu Iașiul, binevenită, mai ales pentru ei, din punct de vedere psihic. Mă pun și eu în locul lor, se gândeau la ce se întâmplă dacă nu batem Iașiul... Așa, și-au dat și ei seama că ne putem bate de la egal la egal cu aceste echipe rămase în play-out, cu oricare dintre ele. (...) Edi (n.a. Iordănescu) e un antrenor bun, pe care-l respect. Pe unde a fost, a făcut treabă bună, la Tg. Jiu, la Astra... La Mediaș, nu-i ușor să iei din mers o echipă, știm cu toții...  Mediașul e o echipă solidă, are forță. Marius Constantin e un fundaș extraordinar, chiar dacă e mai... experimentat, să nu zic mai în vârstă. Rondon, Crețu - jucător foarte bun de bandă, face toată banda dreaptă... Luis Aurelio, Ivanov... Au jucători foarte buni. Pentru nivelul Ligii 1, sunt foarte buni”, a spus Miriuță.

Antrenorul echipei FC Hermannstadt a adăugat că nu ar fi fost de acord ca meciul cu Gaz Metan să se dispute la Mediaș, fiind cunoscut faptul că, în trecut, în mai multe rânduri oficialii sibieni și-au exprimat intenția de a juca partidele considerate pe teren propriu pe stadionul gaziștilor, dar s-au lovit de refuzul acestora de fiecare dată.

”Vă spun sincer, și dacă ziceau cei de la Mediaș să jucăm acolo, tot îi mutam la Pitești. Dacă trebuie să jucăm acasă, jucăm la noi, la Pitești, de-acum încolo. Noi ne-am dorit să jucăm meciurile la Mediaș, știm cu toții, dar nu s-a putut. Chiar dacă ne-ar fi invitat și ne-ar fi dat toate încasările, aș fi jucat la Pitești. Trebuie să ne obișnuim acolo cu gazonul, să avem niște repere”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

ToTo

Acum 5 ani

deci chiar nu inteleg, de ce nu joacă la Vâlcea, acolo .suntem cu adevărat acasă, iar jucătorii nici nu au nevoie de cazare, dorm la rude.
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

si acum o stire de ultima ora !!!...Pentru prima dată în istoria Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament, practic un Campionat Mondial al categoriei de vârstă U13, a fost acceptată şi o echipă din România. A fost a 60-a ediție a a celui mai puternic şi important turneu de hochei juvenil din lume. Au participat peste 2.000 de copii din categoria de vârstă U13. Au fost peste 100 de echipe din întreaga lume, repartizate în cinci grupe.!!!..au devenit CAMPIONI MONDIALI!!!!..si acum vine partea ilara ...nu au fost mediatizati de nici un canal media din tara asta de rahat pentru simplul motiv!!.. ca pe tricouri purtau stema TRANSILVANIEI!!!...Siebenbürgen!!!!..IN LOC DE TRICOLOR...Felicitari copiilor,antrenorilor,parintilor...si rusine federatiei de resort!!..copii au facut deplasarea in canada pe banii parintilor si a diasporei din canada si statele unite...
Raspunde

icehochei

Acum 5 ani

Nu au fost mediatizati in Romania ca s-au lovit de usi inchise si de frustrarea securistilor! Au reusit mediatizarea cu performanta ( inpresa straina) si cu STEMA TRANSILVANIEI! ( in Romania).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus