Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Moduri deosebite în care pot fi surprinse sibiencele de 8 Martie: Flori din hârtie, un tatuaj special sau o petrecere

Moduri deosebite în care pot fi surprinse sibiencele de 8 Martie: Flori din hârtie, un tatuaj special sau o petrecere

Cele mai frumoase cadouri sunt cele făcute din suflet, cu siguranță. Dar atunci când cadoul e gândit în amănunt și mai este și făcut de mână de niște sibieni, succesul e garantat. De 8 Martie, femeile și fetele merită să primească cele mai deosebite daruri de la cei dragi. Am găsit câteva dintre afacerile hand made din Sibiu care pregătesc astfel de cadouri, dar și locurile în care sărbătoritele zilei vor putea să petreacă o zi plăcută și o seară pe cinste.  

Transilvania Tattoo & Bodypiercing Studio le așteaptă pe cele mai nonconformiste mame și fiice să-și facă un cadou care le va rămâne amintire o viață întreagă – tatuaje la fel. Tatuatorii sibieni le oferă cadou curajoaselor un discount din prețul ambelor tatuaje.

Aniversatele care iubesc dulciurile se pot bucura de un tort deosebit, ornat după placul lor. Așadar dacă doriți să oferiți în dar o astfel de atenție delicioasă, Simpa are deja pregătite „tortulețe cadou”.

Cadouri handmade, realizate în Sibiu

Sibienii cu talent în creat ornamente și felurite cadouri pentru cele mai importante zile din an nu dezamăgesc nici acum. Mai multe variante de cadouri, de la flori din hârtie și până la cutii cu dulciuri și flori, sunt disponibile la o simplă căutare pe Facebook.

Doi sibieni pasionați de tot ceea ce înseamnă hand made realizează felurite decorațiuni din hârtie, lemn, lut sau pietre. Cu siguranță, pentru 8 Martie vedetele vor fi buchețelele de flori din hârtie, pregătite cu mult drag.

„Suntem un cuplu pasionat de hand made. Prietenul meu face căsuțele din lut și cactușii din pietre. Eu în ultimul timp m-am axat pe flori din hârtie creponata și flori din fetru. Mă relaxează foarte mult și îmi place la nebunie să le confecționez. Dacă cineva este în căutarea unui cadou original, la noi poate găsi multe lucrușoare drăguțe realizate cu mult drag”, spune Silvia, din partea Crafts to Love.

crafts to love (2) crafts to love (1)

La MadLee Flowers găsim un alt fel de cadou. Florile sunt de această dată naturale, iar alături de acestea, într-o cutie frumos împachetată, fericita aniversată va găsi și ceva dulce.

„Am creat un aranjament floral primăvăratic, folosind mugurii de salcie ca simbol al acestui anotimp, orhideea-floarea cea gingașă și trandafirul care e de nelipsit în compozițiile mele, iar macarons sunt un compliment dulce. Cutia a fost făcută pentru o domnișoară. Ați văzut vreodată fete care nu iubesc dulciurile?”, spune cea care a creat conceptul. Un astfel de cadou costă aproximativ 90 de lei. 
madlee flowers
Beatrice realizează mici răvașe cu mesaje pentru cei dragi. Cum acum urmează Ziua Mamei, tânăra se axează pe astfel de cadouri, mici borcănașe cu mesaje transmise din suflet.

„M-am întrebat cum aș putea să aduc o rază de Soare în viața oamenilor și îndată a venit răspunsul: prin scriere, culoare și evident un strop de fericire care rămâne veșnic întipărită în inima ființei care ne-a dat viață. Mamele și bunicile care primesc un astfel de dar izbucnesc în lacrimi de fericire instantaneu pentru că deși textele sunt în exprimare simplă, sunt de o reală adâncime. Deși creația vine cu o tehnică de urmat zilnic, nu se pot abține și deschid cu mare interes și curiozitate toate răvașele unul după altul”, spune sibianca, de la Cadouri Originale by Beatrice.

cadouri by beatrice (2)

Plimbări în aer liber și un pic de culturalizare, de Ziua Femeii

Se anunță o vreme deosebit de caldă pe 8 martie, așa că plimbările în aer liber își vor face cu siguranță loc în programul sărbătoritelor. Tocmai de aceea, Complexul Național Muzeal ASTRA le oferă intrare gratuită doamnelor și domnișoarelor în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.muzeul astra 1 mai (1)

Muzeul Național „Brukenthal” face cadou doamnelor și domnișoarelor intrarea în instituție. Vineri, sediile muzeelor din cadrul “Brukenthal” vor fi deschise între orele 9 – 17. Ultima intrare va putea fi la ora 16.15 pentru Palatul Brukenthal (Galeria de Artă Europeană și Galeria de Artă Românească) și Muzeul de Istorie, respectiv la ora 16.30 pentru Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Farmaciei, Muzeul Cinegetic și Muzeul de Artă Contemporană.

brukenthal

Petreceri cu surprize pentru doamne și domnișoare, în localuri

Seara de 8 Martie are și ea pregătite câteva surprize pentru reprezentantele sexului frumos. După plimbări, prăjituri și cadouri, femeile sunt așteptate în mai multe localuri din Sibiu, la petrecerile dedicate lor. Unele dintre ele oferă chiar și băuturi gratuite sărbătoritelor.

Florin Thomits le cântă petrecărețelor vineri seara, începând cu ora 21:00, în Imperium Pub. Pe lângă concert, sibiencele se vor bucura și de cocktail-uri gratuite toată seara.

La Maya Lounge petrecerea începe mai devreme. Sărbătoritele zilei sunt așteptate încă de la ora 19:00, cu cocktail-uri alcoolice și nonalcoolice gratuite și cu muzică mixată de Dj Vali.

cocktailuri free maya

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus