Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cerere mare de muncitori în construcții la Sibiu. Mari companii fac angajări

Cerere mare de muncitori în construcții la Sibiu. Mari companii fac angajări

Debutul primăverii și apropierea sezonului construcțiilor face ca multe companii să demareze ample campanii de recrutare la Sibiu.

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, în acest moment în județul Sibiu sunt disponibile 1.095 locuri de muncă vacante oferite de 80 de angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă, 45 se adresează persoanelor cu studii superioare (analist calitate,  inginer construcții civile, inginer de sistem in informatica, inginer electroenergetica, inginer instalații pentru construcții,  manager financiar, programator, proiectant inginer instalații, șef birou, șef schimb, specialist în domeniul calității, etc.), în timp ce 1.050 sunt pentru persoane fără studii superioare”, explică specialiștii AJOFM Sibiu.
Printre cei care fac angajări în această perioadă se numără și compania COMTRAM, care caută să angajeze pentru următoarele posturi: laborant în construcții, asfaltatori, pavatori, muncitori necalificați în construcții drumuri, mecanici utilaje (buldozerist, excavatorist), electrician, mecanic întreținere, inginer constructor drumuri și tehnician constructor. Cei interesați pot afla mai multe detalii apelând la numărul de telefon 0269/236767, contactând compania pe e-mail: [email protected], sau aplicând direct pe protalul magnetcv.ro.

O amplă campanie de recrutare desfășoară în aceste zile și Terra Building. Compania caută inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate drumuri și poduri, pavatori, bordurari, asfaltatori și economist cu experiență.

Pentru informatii suplimentare cei interesați sunt asteptați la sediul din loc. Orlat, strada Nouă, nr. 815, județul Sibiu, e-mail: [email protected], sau la telefon 0269 571477.

Nu în ultimul rând, angajări în domeniu face și Kronos Life Construct, firmă aflată în plin proces de dezvoltare. În cadrul firmei sunt disponibile posturile: inginer constructor, tehnician devizier, șef coordonator echipe și posturi pentru muncitori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

binema

Acum 5 ani

Sa-i caute prin Germania, Italia, Olanda…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus