Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
14°C

VIDEO-Sibian beat prins de două ori pe Calea Cisnădiei. S-a întors după mașină și a intrat în șanț

07 Martie 2019 09:09

VIDEO-Sibian beat prins de două ori pe Calea Cisnădiei. S-a întors după mașină și a intrat în șanț

Un sibian băut în vârstă de 75 de ani a fost prins ieri de polițiștii sibieni de două ori în interval de câteva ore, pe Calea Cisnădiei.

Prima dată a fost prins în jurul orei 18:00, la ieșire din Sibiu spre Cisnădie. Testat cu fiola a reieșit o concentrație alcoolică de 0,71, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Câteva ore mai târziu, după lăsarea întunericului, bărbatul s-a întors să-și recupereze mașina. Însă pentru că era băut în continuare, a intrat cu ea în șanț, tot pe Calea Cisnădiei. Și iar a intervenit Poliția.

Întreaga discuție între șofer și polițiștii chemați să intervină a fost filmată de un trecător.

În imagini se poate vedea cum bărbatul este confuz, ușor speriat de ce se întâmplă în jurul lui. Polițiștii insistă ca el să sufle în fiolă. În același timp bărbatul băut este certat de pe margine de alți martori, o femeie spunând că a fost aproape să fie lovită de acesta înainte de producerea accidentului.

De data aceasta testarea cu fiola a arătat o concentrație de 0,19 în aerul respirat. Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal, acum pentru conducerea pe drumurile publice având permis suspendat.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Raspandache

Acum 1 an

A dracului cață, cum împarte ea dreptatea. Fuge omu’ de nevastă și dă de strigoiul ei pe stradă. bpl
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus