Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Sibiencele vârstnice au fost surprinse de 8 Martie, cu flori și ciocolată

Sibiencele vârstnice au fost surprinse de 8 Martie, cu flori și ciocolată

Ziua de 8 Martie a adus multă bucurie, lumină, culoare și surprize dulci femeilor din proiectul social „Solidaritate pentru persoanele vârstnice”, inițiat în anul 2012 de Asociația Filantropică Olivia – AFO Sibiu, și derulat și în prezent.

Trei voluntari ai Asociației, în frunte cu Maia, o fetiță doar nouă ani, au vizitat un 15 doamne din acest proiect, anunțându-le venirea primăverii și dăruindu-le câte un mărțișor, ghivece de flori și kit-ul alimentar lunar, de această dată și cu o ciocolată, iar micuța Maia a recitat o poezie.

„Surpriza a fost foarte mare și binevenită, căci nicio beneficiară nu se aștepta la acest eveniment, iar a doua zi dimineața, mireasma zambilelor a adus un plus de bucurie acestor doamne rămase singure și încă odată mulțumiri și lacrimi de bucurie adresate voluntarilor și organizatorilor”, relatează Teodor Pădurean, directorul asociației.
20190301_152602

Proiectul „Solidaritate pentru persoanele vârstnice” are în prezent 20 de beneficiari din Municipiul Sibiu și din împrejurimi, care beneficiază lunar de servicii de bază, servicii instrumentale, alimente, aparate pentru mobilitatea vârstnicilor. 15 sunt femei, iar 5 sunt bărbați. „Următoarea campanie umanitară va avea loc în zilele premergătoare Sărbătorii Paștelui, iar publicul sibian este invitat să se alăture”, spune Teodor Pădurean. „Pe lângă activitățile zilnice specifice proiectelor Asociației, momentele importante ale anului precum Mărțișorul, Sărbătoarea Paștelui, Ziua de 1 Iunie, Crăciunul, Ziua Internațională a Solidarității umane sunt marcate festiv atât pentru beneficiari cât și pentru comunitatea sibiană”, a mai declarat acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

vulcu

Acum 4 ani

"o fetiță doar nouă ani, au vizitat un 15 doamne..." Mama ei de Limba Romana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus