Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

VIDEO Șofer filmat în timp ce conducea pe contrasens pe A1, direcția Arad -Nădlac

VIDEO Șofer filmat în timp ce conducea pe contrasens pe A1, direcția Arad -Nădlac

Un șofer ce conducea pe Autotrada A1, pe direcția Arad-Nădlac a mers pe contrasens minute bune. Un alt participant la trafic a observat mașina și a filmat-o. Ulterior, video-ul a fost postat pe rețelele sociale. Conform utilizatorului de Facebook, șoferul cu mașina înmatriculată în Hunedoara a gonit pe contrasens duminică, în jurul prânzului. Însă, cazuri asemănătoare au mai fost. De pildă, anul trecut, în a doua zi de Crăciun, un șofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui. 

Cum era de așteptat, postarea a ajuns în scurt timp virală, fiind distribuită pe mai multe pagini ale rețelei sociale. Iar comentariile nu au întârziat să apară. Majoritatea utilizatorilor sunt de părere că imaginile ar trebui să ajungă la Poliție: „Dă imaginile la Politie că rămâne fără permis pe 90 de zile. Măcar așa învață cum să circule corect”, a scris un utilizator. Alții chiar au făcut haz de necaz. „La câte autostrăzi avem în țară, lumea e deja derutată, nu mai știe pe unde să o ia” sau „Daca avea mașină pe dreapta maăcar avea o scuză” au fost numai două dintre reacțiile altor persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2445

Comentarii

1 comentarii

Haos Romanesc

Acum 5 ani

Asta e Romania.... oameni primitivi si politie degeaba. UNDE SUNT CAMERELE DE FILMAT de pe autostrada ? Acesti indivizi ar trebui sa ramana fara permis si sa faca din nou scoala de soferi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus