Sâmbătă,
31.07.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Peste 250 de arbori și arbuști plantați în oraș

Peste 250 de arbori și arbuști plantați în oraș

Odată cu încălzirea vremii, Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi din cadrul Primăriei Sibiu a demarat acțiunea de plantare specifică acestei perioade.

Până la începutul acestei săptămâni au fost plantați aproximativ 80 de arbori ornamentali (tei, platan, pin, catalpa, arțar roșu, mahaleb, cireș și prunus nigra) în zona centrală a orașului (în Piețele centrale, pe străzile Nicolae Bălcescu, Banatului, Dealului, în Piața Unirii și pe bulevardul Victoriei), în cartiere (Hipodrom, Terezian), în zonele verzi și la unele locurile de joacă. Pe lângă aceștia au mai fost plantați în jur de 180 de arbuști ornamentali și rășinoși (spirea, hibiscus, ienupăr) în Parcul Sub Arini, pe aliniamentul străzii Avram Iancu și în zonele amenajate ale separatoarelor de sens de pe străzile Nicolae Olahus, Târgu Fânului și Rahovei.

IMG-20190318-WA0004 Acțiunile vor continua cu plantarea a circa 100 de arbori și 200 de arbuști pe aliniamentul stradal de pe șoseaua Alba Iulia, dar și la intersecția acestei străzi cu străzile Calea Turnișorului și E.A.Bielz, unde există un separator de sens, pe Calea Dumbrăvii, în zonele verzi nou create din cartierele proaspăt reabilitate Hipodrom și Valea Aurie, în alveolele din Piața Gării, dar și pe străzile recent reabilitate.

Parcare Teatru (3) IMG-20190318-WA0004 IMG-20190318-WA0003

Comentarii

3 comentarii

Bogo

Acum 2 ani

Bravo Primaria!
Raspunde

un cetatean

Acum 2 ani

pai asta-i motiv de lauda la o primarie care de 15 ani are excedent bugetar??? ca a plantat 250 de pomi??? penibil e putin spus!!!
Raspunde

profu

Acum 2 ani

Sugetii in caz ca citeste si cineva care ia decizii: Sa se planteze alti copaci pe langa teii existenti, in timp sa se taie teii. Motiv: masinile parcate sub tei in perioada iunie-septembrie arata ca niste cotețe datorita combinatiei dintre lichidul lipicios care se scurge de pe tei si nisipul străzii. Să se planteze copaci pe trotuarul cu magazine de pe Mihai Viteazu pentru a se putea răcorii zona respectiva vara: pietoni, magazine, locuitorii din blocuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus