Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

O grădiniță din Sibiu se preocupă de modul în care sunt educați preșcolarii

O grădiniță din Sibiu se preocupă de modul în care sunt educați preșcolarii

Grădinița cu program prelungit nr.19 Sibiu desfășoară Simpozionul Regional și Interjudețean „Lumea magică a basmelor”. În cadrul Simpozionului, cadrele didactice vor prezenta lucrări științifice specifice temei.

Simpozionul urmărește dezvoltarea creativității, expresivității verbale, fluenței și originalității în vorbire a preșcolarilor şi școlarilor mici, arată conducerea școlii.

Evenimentul se va desfășura astăzi în sala de conferințe a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, din Sibiu, Strada Pădurea Dumbrava, nr.16-20 (Poarta 1), în intervalul orar 14.00 - 16.45. Deschiderea festivă va avea loc la ora 14:00.

La Simpozion vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, ai grădinițelor partenere, ai altor instituții de învățământ şi 65 de cadre didactice cu lucrări științifice. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Casa Corpului Didactic Sibiu, grădinițe din Județul Sibiu și din ţară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus