Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Spectacol de dans sportiv Sibiu

Spectacol de dans sportiv Sibiu

Școala de dans Mirajul Dansului Sibiu în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv organizează un spectacol de dans în data de 23 martie între orele 10:00 - 17:00 la sala de sport a Școlii gimnaziale nr.18 din Sibiu (Adresa: str.Lunga nr 65).

Perechi de dansatori din toată țara vor da startul la cea de a XIV -a ediție a concursului de dans Cupa MIRAJUL DANSULUI Sibiu. Spectacolul este structurat în două secțiuni: standard și latino-american. La aceasă competiție vor participa sportivi de la categorii de copii, juniori și seniori de la cluburile sportive din toată țara pe categorii de vârstă după cum urmează: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani, 16-35 ani. De asemenea, staful tehnic al acestei competiții este desemnat de către Federația Română de Dans Sportiv și este format din 15 arbitri, 1 director de concurs, 1 observator federal, 1 președinte de juriu și 2 secretari.

Pentru copiii de până la 14 ani intrarea este gratuită, iar adulții vor trebui s achite o taxă de 15 RON pentru toată ziua.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus