Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
6°C

Alegerile din PSD Sibiu, amânate. Să-și revină Dragnea

22 Martie 2019 18:09

Alegerile din PSD Sibiu, amânate. Să-și revină Dragnea

Alegerile programate mâine în organizația județeană a PSD Sibiu au fost amânate până la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al organizației, Margareta Lupu. ”Planul inițial era ca la aceste alegeri să participe și domnul Dragnea. A fost dorința lui, dar și a organizației, evident. Din cauza faptului că domnul Dragnea nu a putut ajunge în acest week-end în Sibiu, din cauza problemelor de sănătate, alegerile s-au amânat până la o dată care va fi stabilită ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu.

La alegerile programate pe 23 martie trebuiau să ajungă președintele partidului, Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost internat în spital la finalul săptămânii trecute, acuzând dureri în zona spatelui. Acesta s-a externat ieri, după ce a fost internat într-un spital privat din București.

Cu ocazia ultimei vizite în Sibiu a secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, în 22 ianuarie, în fața sediului partidului s-a organizat un miting de protest. Ștefănescu a avut atunci un scurt dialog cu manifestanții strânși în fața sediului PSD. Intrat în sediul de partid, secretarul PSD le-a transmis protestatarilor: ”Să înțeleagă și cei cu #rezist de afară că epoca Iohannis, așa cum s-a întâmplat și cu epoca Băsescu, s-a încheiat în România”, a spus liderul PSD, după ce a intrat în sediu într-un cor de huiduieli.

Și în 1 noiembrie 2017, când Liviu Dragnea a vizitat Sibiul, s-a organizat un miting de protest în fața sediului PSD Sibiu, de lângă Piața Mare. Atunci, ședința a fost mutată la un hotel din oraș, pentru a nu se desfășura sub presiunea protestatarilor. Premier era în acel moment Mihai Tudose.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comuna Ocna Sibiului?

Acum 1 an

Și te mai intrebi de ce Claudiu se intalneste tot mai des cu Raluca.. Sangele apa nu se face.
Raspunde

garcea

Acum 1 an

Hmmm... Mandruta tanara... e cu dus intors... Pe ologeste...
Raspunde

Vadim e mort

Acum 1 an

Saracu dragnea. Are reactie anafilactica la pushcarionol. Se trateaza cu tudorelo-slugariniol. La clinica privata of course Avaii de tara asta
Raspunde

pacientul englez

Acum 1 an

Prietene, daca as avea bani si eu m-as trata la clinica privata... Si cred ca si tu!
Raspunde

Trifloci președinte, Trifloci sa ne reprezinte!

Acum 1 an

A castigat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus