Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Șerban Țichindelean s-a întors la conducerea Direcției Sanitar-Veterinare

Șerban Țichindelean s-a întors la conducerea Direcției Sanitar-Veterinare

Direcția sanitar-veterinară și pentru siguranța animalelor Sibiu este condusă, din nou, de Șerban Țichindelean, care a fost îndepărtat acum mai bine de patru ani din funcție în urma unui dosar instrumentat de DNA, dar infirmat în totalitate de judecători.

Șerban Țichindelean a revenit pe funcția de director executiv al DSVSA Sibiu începând din 1 martie 2019. El a fost înlocuit în noiembrie 2014, prin ordin al președintelui Autorității Naționale, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA Alba Iulia pentru o serie de presupuse fapte de corupție. Faptele de corupție, însă, nu au existat a fost concluzia atât a judecătorilor Tribunalului Sibiu, cât și ai celor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, unde procesul a fost judecat pe fond și, mai apoi, în recurs. Hotărârea prin care Țichindelean a fost achitat definitiv a fost pronunțată la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. “Nu am constatat a fi probleme deosebite în cadrul instituției, activitatea se desfășoară normal“, spune Șerban Țichindelean, pentru Turnul Sfatului. În lipsa lui, DSVSA Sibiu a fost condusă, pe rând, de Dan Mario Lazăr Fărcaș și, mai apoi, de Fodor Vasile Onoriu.

Absolvent de medicină veterinară la Timișoara, Șerban Țichindelean (62 de ani) a fost președinte al Colegiului medicilor veterinari din Sibiu timp de nouă ani, până în 2007. A preluat conducerea Direcției sibiene în 2009.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

binema

Acum 2 ani

Mda, Justitia romana…..
Raspunde

dinu

Acum 2 ani

un nenorocit, a pus in pericol grav sanatatea populatiei si a animalelor in judet
Raspunde

salariat indignat

Acum 2 ani

Singura explicație dată angajațiilor, când a revenit pe post, a fost că toată vina o poartă jurista ......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus