Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cie Aérosculpture ne duc în spațiu cu baloane uriașe, în Piața Mare, la deschiderea FITS

Cie Aérosculpture ne duc în spațiu cu baloane uriașe, în Piața Mare, la deschiderea FITS

În deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu din acest an, trupa Cie Aérosculpture vor aduce în centrul orașului construcții uriașe gonflabile ce vor pluti deasupra privitorilor. Imediat după, fanii FITS se vor bucura de un concert live susținut de Broken Back și tradiționalul foc de artificii.

„Membrii Asociației Adoratorilor Spațiului Cosmic (Space Worshipers Association S.W.A.) se reunesc în seara deschiderii FITS pentru a încerca, o ultimă dată, să stabilească un contact cu extratereștrii. Ceremonia începe. Ca de obicei, ei încep să cânte o incantație în jurul liderului lor iar multe alte lucruri ceremoniale au loc. Nici de această dată nu se întâmplă nimic… până când dintr-o dată, un sunet afară din această lume se aude”, cam așa sună povestea pe care Cie Aérosculpture vor încerca să o spună pe 14 iunie, în Piața Mare din Sibiu.

Spectacolul va începe la ora 21:45, iar focul de artificii va avea loc puțin înainte de miezul nopții, la ora 23:45.

Sursa: http://aerosculpture.com/ Sursa: http://aerosculpture.com/

Primul set de bilete a fost pus în vânzare 

Organizatorii FITS au anunțat astăzi programul de spectacole al ediției din acest an a Festivalului și, de asemenea, pune în vânzare primul set de bilete, celelalte două fiind programate pe 18 aprilie, respectiv 14 mai.

Cea de a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura între 14 și 23 iunie și are ca temă ARTA DE A DĂRUI. Această amplă sărbătoare a artelor spectacolului propune, în cele zece zile, 540 de evenimente, în 75 de spații de joc, la care vor participa 3300 de artiști și invitați din 73 de țări.

„Avem o bucurie imensă și un privilegiu deosebit să prezentăm astăzi, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, programul de spectacole al acestei ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pusă sub semnul distinctiv și asumat a ceea ce noi am numit ARTA DE A DĂRUI. Este reverența noastră în fața unui public minunat și generos care, de 26 de ani, ne însoțește în această călătorie uluitoare prin lumea artelor spectacolului, cu încredere, iubire și pasiune, pe care le primim și i le dăruim, la rândul nostru. Sper, împreună cu echipa și partenerii Festivalului, că și în acest an vom crea momente de desfătare artistică pentru publicul de toate vârstele și vă așteptăm cu cel mai bun program la Festival!”, spune Constantin Chiriac, președintele FITS.
Programul de spectacole FITS 2019 va putea fi consultat pe www.sibfest.ro, iar biletele din primul set vor fi disponibile după ora 18:00.

Foto: Remi Lubin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus