Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CFR schimbă nașul. Începând de luni

CFR schimbă nașul. Începând de luni

Compania CFR Călători anunță că începând de luni vor intra în vigoare mai multe modificări la procedura de validare în tren a legitimaţiilor de călătorie.

Astfel, pentru îmbarcările din staţii cu ghişee de vânzare deservite de personal CFR Călători, biletul emis pentru un anumit tren nu mai poate fi validat de către personalul de tren, în situaţia în care se doreşte efectuarea călătoriei cu alt tren din aceeaşi zi.

În acest caz, este obligatorie solicitarea de către călător, la casele de bilete, a vizei de modificare/validare a legitimaţiei de călătorie pentru noul tren până cel târziu la o oră după ora de plecare a trenului înscrisă pe bilet. Modificarea se va putea realiza numai în măsura în care mai sunt locuri disponibile, atât la trenurile Interregio, cât şi la trenurile Regio, transmite CFR.

Potrivit sursei citate, în situaţia în care călătorul se urcă în tren fără ca biletul să aibă viza de modificare/validare, la controlul documentelor de transport acesta va fi considerat fără legitimaţie de călătorie, iar personalul de tren îi va emite bilet la tarif de taxare în tren.

De la această regulă fac excepţie cazurile în care îmbarcarea se face dintr-o staţie nedeservită de personal CFR Călători ori în afara programului de lucru al acestuia, caz în care validarea legitimaţiilor de călătorie pentru aceste situaţii se face la personalul de tren.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus