Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Primăria Sibiu schimbă sensurile de circulație pe străzile Turismului și Onisifor Ghibu

Primăria Sibiu schimbă sensurile de circulație pe străzile Turismului și Onisifor Ghibu

După ce pe strada Turismului și-au mutat sediul Poliția locală și Direcția Fiscală, Primăria propune instituirea circulației auto în regim de sens unic.

Modificările regimului de circulație în zona noului sediu al administrației locale ar urma să afecteze strada Onisifor Ghibu, în totalitate, și strada Turismului, parțial (străzi paralele). În prezent, circulația pe cele două artere se desfășoară în ambele direcții, dar reprezentanții Primăriei anunță că intenționează să restricționeze circulația la un singur sens de mers. Mai precis, strada Onisifor Ghibu ar urma să permită circulația mașinilor doar dinspre șoseaua Alba Iulia, către str. Charles Darwin.

În ceea ce privește strada Turismului, aceasta va rămâne cu dublu sens de circulație doar pe mica porțiune cuprinsă între intersecția cu strada 16 Februarie și strada Lânii. De la intersecția cu strada 16 Februarie, circulația ar urma să fie permisă doar înspre intersecția cu strada Ion Neculce (deci în sens invers celui propus pentru Onisifor Ghibu).

harta zona turismului

Odată cu aceste modificări este propusă și crearea de parcări laterale pe cele două străzi în discuție, conform schiței elaborată de reprezentanții Primăriei Sibiu, care așteaptă eventualele sugestii din partea sibienilor. “Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice sau pe adresa de e-mail a Primăriei Sibiu pms@sibiu.ro“, se arată în anunțul prin care este publicată intenția de modificare a regimului de circulație.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Anonymus

Acum 3 ani

pe strada Vasile Aaron de ce nu pun oprirea interzisa intre strada Iezer si Stefan cel Mare unde este plin de masini pe sensul spre Stefan cel Mare ca sa se poata circula normal si corect. Acolo efectiv nu se poate circula decat pe un singur sens unde se circula in ambele sensuri... Am facut reclamatie la primarie si au zis ca vor analiza dar atat in rest nimic
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ion

Acum 3 ani

Poate ca ar trebui sa-ti predai permisul institutiei care ti l-a emis daca nu poti sa circuli pe portiunea aia.
Raspunde

adt

Acum 3 ani

Ar merita privita si strada Alpinismului. Portiunea dintre Alba Iulia si Ch. Darwin este mereu sufocata de masini parcate. Am trimis solicitarea primariei.
Raspunde

se poate?

Acum 3 ani

inainte de a face sensul unic, este necesar sa se refaca asfaltul pe lanii, strada pe care nici cu masina 4x4 nu e indicat sa mergi.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Era vorba ca și Calea Dumbrăvii sa-și schimbe sensul curgerii auto ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus