Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dansatorii TBS ne ajută să înțelegem iubirea, la final de martie

Dansatorii TBS ne ajută să înțelegem iubirea, la final de martie

Teatrul de Balet Sibiu prezintă din nou publicului spectacolul „Parlez-moi d’amour”, un spectacol de dans contemporan în coregrafia lui Martin Chaix, care a avut premiera în decembrie 2018.

„Parlez-moi d'amour” vorbește despre iubire, sub toate formele ei - tandră, pasiv-agresivă, pasională. Călătoria va fi prezentată sub forma unor pas-de-deux-uri și a umor momente de grup, pe muzica unor interpreți precum Edith Piaf sau Serge Gainsbourg ori a unor compozitori clasici francezi așa cum sunt Debussy și Ravel.

Iubitorii dansului sunt așteptați duminică, 31 martie, de la ora 19:00, la Sala Thalia, pentru a face cunoștință cu iubirea. Biletele pentru evenimentul care poartă semnătura coregrafului francez Martin Chaix vor putea fi achiziționate de pe kompostor.ro sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, din parcul Tineretului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

binema

Acum 5 ani

Escrocheriile lui Dragoman aduse la nivel de cultura contemporana, hai sictir…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus