Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Misiunea de a alege un nou Samsung Galaxy S a devenit mult mai grea

Misiunea de a alege un nou Samsung Galaxy S a devenit mult mai grea

Samsung a luat cu asalt zona de top a smartphone-urilor, prin lansarea a nu mai puțin de 5 modele chiar înainte de Mobile World Congress. 3 dintre ele sunt deja disponibile pe piață, iar până la vară le vom vedea „la lucru” și pe celelalte două. Pe cât de bine sună această veste, pe atât de rău va fi pentru cei care nu știu ce să aleagă. Din fericire, ți-am pregătit o descriere scurtă a fiecăruia.

Samsung Galaxy S10

Este probabil smartphone-ul cel mai popular dintre toate cele anunțate de către Samsung. La prima vedere, Samsung Galaxy S10 impresionează prin ecranul AMOLED de 6.1”, procesorul Exynos Octa Core, cei 8 GB RAM și minim 128 GB de stocare.

Camerele foto au primit o atenție sporită din partea Samsung. În față avem una singură, de 10 megapixeli și capacitate de înregistrare video 4K. În spate, inginerii Samsung și-au făcut de cap și au introdus nu mai puțin de 3 camere. Utilizatorii vor avea la dispoziție 3 distanțe focale: 12mm, 26mm și 52mm. Noutatea o reprezintă cea mai mica distanță focală, ideală pentru fotografii în spații mici sau de tip landscape.

Samsung Galaxy S10+

Pentru doritorii unui ecran mai mare, Samsung Galaxy S10+ aduce o diagonală de 6.4 megapixeli. Pe lângă dimensiunile mai mari, Galaxy S10+ oferă până la 1TB de stocare internă și până la 12 GB RAM. În continuare, majoritatea laptopurilor puse la vânzare au standard doar 8 GB de memorie RAM.

În plus, Galaxy S10+ primește și o cameră în plus, lângă cea frontală. Astfel, fotografiile de tip selfie vor avea un efect de portret mai pronunțat.

Samsung Galaxy S10e

Cel mai vibrant și mai compact smartphone anunțat cu această ocazie este Samsung Galaxy S10e. Cu o diagonală de 5.8”, acesta va fi pe placul celor care nu caută cel mai mare ecran de pe piață. Procesorul este același pe care îl regăsim pe Galaxy S10, iar memoria RAM pornește de la 6GB. Fiind modelul cel mai accesibil, Samsung Galaxy S10e dispune de doar două camere principale (de 12mm și 26mm). Dacă nu sunteți înnebuniți după modul portret, atunci Galaxy S10e va fi numai bun. Nu în ultimul rând, acesta vă permite să alegeți din 6 culori: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow și Flamingo Pink.

Samsung Galaxy S10 5G

Samsung privește cu un ochi către conexiunile din viitorul apropiat, așa că a anunțat modelul Galaxy S10 5G. Despre acesta știm că va avea un ecran AMOLED de 6.7”, 4 camere principale, menite să ofere informații mai detaliate despre distanțele până la diferitele elemente din fotografie și, în cazul în care nu era clar, conexiune de date 5G.

Prețul modelului nu este cunoscut, iar disponibilitatea indică o prezență în magazine din vara acestui an.

Samsung Galaxy Fold

Vedeta evenimentului de lansare a fost, fără îndoială, Samsung Galaxy Fold. Un dispozitiv cu două ecrane, unul dintre ele pliabil. Ecranul mic are o diagonală ce măsoară numai 4.6”, însă deschiderea dispozitivului îți va prezenta un ecran de 7.3”, cu un raport 16:10 (majoritatea laptopurilor au ecrane de acest fel).

Majoritatea inovațiilor au fost realizate la nivel de software: Samsung a prezentat App continuity și Multitasking-ul cu 3 ferestre simultane. Cu toate că are la fel de multe camere precum Samsung Galaxy S10e, Fold rezolvă problema realizării de selfie-uri cu o cameră de calitate mai slabă.

Samsung Galaxy Fold va fi cel mai scump smartphone produs de către coreeni, cel puțin în acest ani. Prețurile pentru modelele anunțate de Samsung (mai puțin modelul 5G) pornesc de la $749 și ajung până aproape de $2000. Așa că acum ar fi momentul să vă vindeți actualul S9, S8 sau chiar vechiul Samsung S7 sau Samsung S7 Edge, dacă încă le folosiți .

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus