Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

USR Cisnădie dovedește că informațiile făcute publice despre Primăria Cisnădie nu sunt „fake news”

USR Cisnădie dovedește că informațiile făcute publice despre Primăria Cisnădie nu sunt „fake news”

USR Cisnădie și comunitatea  au obținut două victorii odată cu sesizarea încălcării legii finanțelor publice locale de către Primăria Orașului Cisnădie: anularea investiției de 1,2 milioane de lei pe o statuie și oprirea adoptării bugetului local fără dezbatere publică.

Pentru că vrem să arătăm că USR Cisnădie nu face publice informații false, sau „fake news” cum declară domnul primar Gheorghe Huja, prezentăm un calendar al demersului nostru cu privire la respectarea aplicării legii de către administrația publică locală:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Alzara 1918

Acum 3 ani

Ați învins PSD și acum faceți curat la PNL ( nu ca nu ar fi nevoie ...) ?
Raspunde

Cetatean

Acum 3 ani

Ar fi nevoie de apa curentă si canalizare în ,,stațiunea '' Cisnadioara !
Raspunde

Zulo

Acum 3 ani

Huja face ce vrea cu banii vostri.....i a vedeti pe ce se duc banii primariei. Pimaria are echipa de ciclism dar doar nepotii dansului pot participa pe banii nostri finantati de Primarie. Eu de ce nu sunt primit daca stau in Cisnadie si platesc impozit? Usr, i a faceti o verificare! Statuia e ac de gamalie fata de alte nereguli...in cartierul Arhitectilor e dezastru, dar noi ridicam statui si sponsorizam echipe de hanďbal si ciclism si ridicam brazi imensi de Craciun cu macarale platite pe banii prostilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus