Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

O adolescentă a ajuns la spital după un accident pe Milea. Trafic îngreunat

O adolescentă a ajuns la spital după un accident pe Milea. Trafic îngreunat

O tânără de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier pe Milea, la intersecția cu Luptei. Traficul este îngreunat.

Accidentul ar fi fost provocat de un bărbat de 40 de ani. Șoferul nu a păstrat distanța de siguranță în timp ce se deplasa pe direcția centru-ieșire Selimbăr. Autoturismul cu care a intrat în coliziune era condus de o femeie tot de 40 de ani, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, pentru a-i acorda asistență medicală unei tinere de 16 ani, pasageră in autoturismul lovit. Aceasta are traumatism cranio-facial și dureri lombare. Tânăra a fost transportată la Spitalul de Pediatrie pentru investigații suplimentare, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Nicolae Tarcea

Acum 4 ani

Persoanele accidentate au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatiila tel. 0722437114 sau 0269252724.
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

tanara purta centura de siguranta? pe ce loc se afla in momentul accidentului? sunt lucruri importante si mai ales de precizat... este clar ca vinovatul nu are nici o scuza dar hai sa ne protejam si singur prin respectarea legislatiei ca in acest fel putem evita probleme mai mari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus