Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

CNAIR semnează azi contractul pentru secțiunea 1 din Autostrada Sibiu-Pitești

CNAIR semnează azi contractul pentru secțiunea 1 din Autostrada Sibiu-Pitești

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmează să semneze în sfârșit, în această seară, contractul pentru secțiunea 1 din Autostrada Sibiu-Pitești. Tot azi, va fi semnat contractul de proiectare și execuție a lotului 3 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud, arată ECONOMICA.NET.

Contractul pentru secţiunea 1 Sibiu – Boiţa din Autostrada Sibiu – Piteşti, cel mai important proiect rutier al României, va fi semnat cu austriecii de la Porr Construct. Valoarea contractului pentru realizarea celor 13,17 km este de aproape 613 milioane lei fără TVA. Constructorul va avea la dispoziție un an pentru proiectare și trei ani pentru execuție. Acesta şi-a asumat o garanție a lucrărilor de 10 ani.

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 123 kilometri şi va fi împărţită în cinci loturi, Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri.

 

Sursa: economica.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cetatean

Acum 4 ani

Ne bucurăm din suflet ca s-a ajuns si în acest moment pe care il asteptam de ani.Dar să semnezi ca si funcționar public un contract de asa anvergura DUMINICA si SEARA după ce s-a așteptat asa mult!Ce avea daca începeau ziua de luni cu o cafea si cu semnarea unui contract vital pentru tara?Cred ca ceva miroase aici... Sa dea Domnul sa se realizeze autostrada.
Raspunde

Cetatean

Acum 4 ani

Ne bucurăm din suflet ca s-a ajuns si în acest moment pe care il asteptam de ani.Dar să semnezi ca si funcționar public un contract de asa anvergura DUMINICA si SEARA după ce s-a așteptat asa mult!Ce avea daca începeau ziua de luni cu o cafea si cu semnarea unui contract vital pentru tara?Cred ca ceva miroase aici... Sa dea Domnul sa se realizeze autostrada cat mai repede.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus