Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Vitezomani și alcoolizați, au fugit de poliție și au lovit șapte mașini. Nu se știe care din ei era șoferul

Vitezomani și alcoolizați, au fugit de poliție și au lovit șapte mașini. Nu se știe care din ei era șoferul

Doi tineri de 26 de ani au fost prinși azi-noapte de polițiștii sibieni, după ce în primă fază au evitat contactul cu forțele de ordine, fiind amândoi băuți. Aceștia au intrat pe interzis, pe Aleea Buia, lovind în trecere șapte mașini parcate. Când au fost prinși, niciunul din cei doi tineri aflați în mașină nu a recunoscut că ar fi condus.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, după ora 2. Polițiștii de ordine și siguranță publică au observat că pe strada Dorului un autoturism era condus cu viteză, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a pătruns pe Aleea Buia, nerespectând semnificația indicatorului „Acces interzis” și avariind 7 autovehicule parcate, relatează IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri au constatat că în autoturismul în cauză se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, domiciliați în localitatea Cristian. Cei doi nu au recunoscut că ar fi condus autoturismul, motiv pentru care ambii au fost testați alcoolscopic. Rezultatele au fost de 0,96 mg/l, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul testat la urmă neavând nici permis de conducere.

De asemenea, cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice  în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, mai arată sursa citată.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii tamponărilor și a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestor evenimente.

 

Foto: ziua-online.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2903

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bibi

Acum 4 ani

Io cred ca a condus ăl cu mai putin alcool in vena! Logic! Nu poate fi soferul mai beat decat pasagerul, pentru ca.....pasagerul nu se urca in masina cu un sofer beat. Pai... nu-i logic..? organule!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

E simplu sa ia amprentele de pe volan.
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Sa-i dea pe mana celor sapte proprietari de autoturisme acrosate si intr-o jumatate de ora se lamuresc toate "aspectele".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus