Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Acțiune a polițiștilor sibieni: 20 de șoferi amendați pe oră

Acțiune a polițiștilor sibieni: 20 de șoferi amendați pe oră

Peste 80 de șoferi au fost sancționați astăzi, în decursul a cinci ore, pentru că au condus cu viteză excesivă pe drumurile din județul Sibiu. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune care a avut ca principal scop combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Polițiștii rutieri au acționat cu toate radarele din dotare, în intervalul orar 10-15, pe principalele artere și drumuri naționale și județene cunoscute cu un risc rutier ridicat de producere a accidentelor rutiere ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum ori viteza excesivă.

Cu această ocazie au fost constatate și aplicate 101 sancțiuni contravenționale din care 82 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Autoritățile din teren au reținut șase permise de conducere, dintre care cinci pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale admise, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost angrenați lucrătorii de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Drumuri Naționale și Europene, Biroului Rutier Sibiu și Mediaș, Formațiunii Rutiere Agnita.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

biciclist

Acum 2 ani

Excelent! Cu siguranță ați salvat câteva vieți nevinovate, doar cu prezența voastră pe drumuri. Mulțumesc... că vă faceți datoria! Dar vă rog să o faceți și mai intens și să cereți insistent orice dotări și angajați de care aveți nevoie. Insistent! Că altfel nu vă dă nimeni dacă nu cereți (insistent!) și atunci pe voi vă consider a fi vinovați de morții nevinovați de pe șosele! Eu nu pot să mă duc să păzesc drumurile în locul vostru! Deci faceți treaba și mai bine, că din păcate avem foarte mulți morți și răniți în "ograda" voastră...
Raspunde

biciclist

Acum 2 ani

Instalați radare fixe! Bine, nu e treaba voastră ci a adminstratorului drumului, bla bla bla.... Dacă voi, Poliția, nu veniți cu inițiativa, nu va veni nimeni, deci tot voi sunteți vinovați de faptul că nu avem radare fixe și sistem automat de dat amenzi.
Raspunde

Sofer

Acum 2 ani

La mai mare! actiuni de genul asta trebuie sa fie facute zilnic si doar intre orele in care traficul e cel mai lejer si nu doar cu radarul. E jale in trafic si e doar din cauza politie, din lipsa voastra de actiune.
Raspunde

McD

Acum 2 ani

...trebuie coborat pragul celor 50km/h maxim admisi peste viteza regulamentara pentru suspendarea permisului auto la 30km/h ...deasemenea durata de retinere a permisului sa creasca de la maxim 3 luni la cel putin 6 luni....apoi sa vedem razboinicii...trebuiesc inasprite aceste reguli si deasemenea cuantumul amenzilor aplicate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus