Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Monyea Pratt, cel mai bun jucător al finalei Cupei României: „Următorul pas este câștigarea campionatului”

Monyea Pratt, cel mai bun jucător al finalei Cupei României: „Următorul pas este câștigarea campionatului”

Monyea Pratt a fost recompensat aseară de Federația Română de Baschet, după prestația incredibilă din finala Cupei României, cu trofeul pentru cel mai bun jucător. Sportivul de 1,96 metri evoluează la BC CSU Sibiu din iunie 2017.

Unul din cei mai iubiți jucători ai Sibiului a stat de vorbă cu reporterul Turnul Sfatului după mult visata victorie de aseară, de la Cluj Arena, în fața sportivilor de la CSM CSU Oradea. Pentru Mo a fost o dublă victorie, întrucât nu a ținut doar Cupa în mână, ci și propriul trofeu, pentru rezultate personale care au reușit să impresioneze federația.

„Mă simt extraordinar. Sunt foarte fericit pentru reușita mea, a colegilor mei și a echipei CSU. Am lucrat foarte mult pentru asta și ce trăim acum este un sentiment care nu poate fi descris. Este incredibil!”, a spus Pratt.
Sportivul spune că nu se aștepta să câștige și spune că oricare dintre colegii lui de echipă ar fi putut atinge aceeași performanță. Mo a intrat în posesia trofeului „BT Player of the game” după ce a realizat o linie statistică deosebită, potrivit celor de la FRB – 28 indice de eficiență, 13 puncte, 2x3, 11 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace, fiind și singurul jucător al finalei cu double-double.

„Nu mă așteptam să câștig trofeul. Cu o echipă ca a noastră, oricare ar fi putut foarte ușor să câștige trofeul, nu doar eu. Simt că acest premiu este de asemenea unul al echipei, nu doar al meu, pentru că nu am făcut asta de unul singur. Toți coechipierii mei și antrenorii merită acest premiu, pentru că am dat cu toții tot ce am avut mai bun”, a mărturisit sportivul.

Despre victoria istorică, Mo spune că este un sentiment incredibil și parcursul lor nu se oprește aici. Vor campionatul.„Să țin cupa în mâini este extraordinar. Iubesc acest sentiment, cu toții iubim din suflet această victorie. Este într-adevăr o trăire inedită, dar nu ne oprim aici. Următorul pas și scopul nostru principal este să ne adjudecăm campionatul!”, a spus Pratt.

 

Foto: BC CSU Sibiu/ Adrian Bugariu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus