Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Președintele Iohannis participă la Slujba de Înviere din Piața Mare

Președintele Iohannis participă la Slujba de Înviere din Piața Mare

Președintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă seară, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului.

Președintele Klaus Iohannis a venit la ora 20.45 împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare, unde participă în aproape fiecare duminică la slujbă și unde venea și pe vremea când era primar al Sibiului.

"Vă dorim sărbători luminate. La mulți ani", a fost mesajul transmis de șeful statului, înainte de slujbă, conform News.ro.

Slujba va dura până aproape de miezul nopţii şi este oficiată în limbile română, germană şi maghiară.

De obicei, când petrece sărbătorile acasă la Sibiu, Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, participă şi la slujba de a doua zi. El este aşteptat duminică la slujba de la ora 10.00.

Şi anul trecut, dar şi în 2017 şi 2016, familia prezidenţială a fost la Sibiu de Paşte.

Catolicii şi protestanţii sărbătoresc, duminică, Învierea Domnului, cea mai veche sărbătoare a creştinătăţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

rammstein

Acum 4 ani

pentru toti concetatenii nostri care sarbatoresc Pastele catolic, si nu sunt putini, peste doua milioane ,le transmit ..Paște cu liniște și sărbători frumoase! Boldog Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus