Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Tânără lovită într-un accident pe Școala de Înot. Un șofer de 19 ani nua acordat prioritate

Tânără lovită într-un accident pe Școala de Înot. Un șofer de 19 ani nua acordat prioritate

O șoferiță de 26 de ani a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de cea a unui tânăr care nu a acordat prioritate. Accidentul a avut loc pe strada Școala de Înot, la intersecție cu Rennes. 

Șoferul de 19 ani a intrat în intersecție fără să îi acorde prioritate șoferiței, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu. Nu sunt probleme mari de trafic.

ISU Sibiu a intervenit la fațalocului cu un echipaj SMUR pentru acordarea asistenței medicale femeii. Aceasta a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae Tarcea

Acum 5 ani

Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus