Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Părintele Necula, luat la rost de Mircea Badea și Victor Ciutacu. ” Băi, popa glamour...”

Părintele Necula, luat la rost de Mircea Badea și Victor Ciutacu. ” Băi, popa glamour...”

Mircea Badea, realizatorul emisiunea "În gura presei" de la Antena 3, a reacționat dur la declaraţia cunoscutului preot Constantin Necula, referitoare la dosarele politice. După ce preotul a afirmat că "Mântuitorul nu s-ar fi plâns că i s-a făcut dosar politic", Badea îi urează acestuia să ajungă la închisoare nevinovat. "Mi-aş dori să-l văd la puşcărie nevinovat, să ne arate practic. Doamne ajută!", a afirmat Mircea Badea, la Antena 3, după cum relatează stiripesurse.ro.

Şi jurnalistul Victor Ciutacu, de la România TV, a reacţionat zilele trecute la declaraţiile preotului Necula. "Băi, popa glamour, că tot e vinerea mare și o arzi interesant, nu vrei să te duci tu oleacă la brutărie nevinovat și, după ce ieși, să ne povestești ce mișto e să fii martir?", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Părintele Constantin Necula a vorbit la Digi FM despre ce înseamnă de fapt Vinerea Mare. „Există segmente în viață în care jertfim totul și primim foarte puțin înapoi sau suntem loviți înapoi cu nerecunoștință. Cred că cei care își asumă în Hristos suferința merg mai departe cu bucurie și cu drag. Mântuitorul nu s-ar fi plâns, de exemplu, că i s-a făcut dosar politic. Și-ar fi asumat până la capăt. Ca om al lui Dumnezeu nu te poți apăra, trebuie să vezi unde ai greșit, să înveți și mergi mai departe. Noi interpretăm că ar fi fost un dosar politic între Roma și Ierusalim. Atunci când te judecă nejudecătorii, asumi și mergi până la capăt. Gândește-te la patimile celor din penitenciarele comuniste, care nici măcar nu au avut hotărâre de executare sau de arestare și au stat nejudecați cu anii, în penitenciare. Ei seamănă cu Hristos. Nu se smiorcăie”, a povestit părintele Constantin Necula.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Nemilosu

Acum 4 ani

Hai bai hastagu, nu mai e Necula nasol?
Raspunde

S

Acum 4 ani

Bine ca știu și popii exact cum gândea și exact tot ce a spus Iisus... Iar de jegurile de Badea și Ciutacu, sunt niște jeguri :))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

B.Utoru

Acum 4 ani

Părintelui Necula - ca și lui Grigore Leșe, Dan Puric sau polițistul Godină- i s-a suit vedetismul la cap și și-a uitat locul și rolul în societate. Are impresia că el a pus coada la prună, se pricepe la toate și opiniile lui sunt infailibile.
Raspunde

Mara

Acum 4 ani

Sunt prea prosti ca sa inteleaga subtilitatea ideii!!!
Raspunde

Unu

Acum 4 ani

Badeo, mai facem un pariu ceva, 3 din 5 ! Vezi ca pica Dragnea cu Tariceanu si ramai fara servici!
Raspunde

Ion ionescu

Acum 4 ani

Astia doi sunt evident niste papagali ai lui Voiculescu si Ghita, problema lui Necula insa este ca el le știe si vede pe toate mai bine, însă când vine vorba sa vadă problemele din interiorul bisericii ortodoxe se face ca nu vede sau aude nimic ori este pur si simplu tendentios. Realitatea este ca el e de multe ori părtinitor, dar asta e ceva uman. Problema lui Necula este insa ca nea promis ca se retrage din viața publică, la fel cum ne tot promite si Plesu, fara a-l obliga cineva, insa el continua sa votbeasca despre tot si toate, mai putin problemele BOR-ului? Oare sa promiti una si sa faci alta nu e minciuna?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 4 ani

Faptul ca tu ai inteles ca se retrage din viata publica este strict treaba ta.
Raspunde

un cititor

Acum 4 ani

2 pacalici cu gura mare si pupincuristii unui puscarias ...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 4 ani

@nemilisu Ba da. Toate personajele (contemporane, Iisus pare ok :)) din articol sunt nasoale.
Raspunde

Cititescu

Acum 4 ani

La ce ne-am fi putut astepta de la slugile astea?!!
Raspunde

Radu

Acum 4 ani

Normal, nevinovati asa ca Voiculescu. Cred ca ori nu au citit/ascultat mesajul, ori nu ii duce capul, sa inteleaga (sau nambele).
Raspunde

Zexe

Acum 4 ani

Popa ăsta este un propagandist al ecumenismului globalist, nu are nimic comun cu ortodoxia. Un pion al sistemului, cu ceva priză la prostime, ca și milițanul Godină sau popa celălalt, ăla catolic, Doboș parcă îl cheamă.
Raspunde

Lungu Cristian

Acum 4 ani

:( Din pacate un raspuns foarte meritat pentru asemenea afirmatie plina de vedetism, pentru ca da, dr. Necula (preot/parinte nu il mai pot numii dupa asemenea afirmatie) cred ca e bolnav de vedetism precum altii sunt bolnavi de putere sau bani...cu adevarat parinte Necula uita-te in adancul sufletului si vezi cam cum te-ai simtii sa stii ca unul dintre cei dragi tie, sotie sau copil, ar pierde cativa ani din viata, nevinovat in inchisoare pentru a servii unor interese meschine. politice sau de alt fel? Iar dupa ce ar iesii macinat de remuscari ar trebuii sa traiasca infierat de societate ca un criminal...ai mai fi un martir atat de iertator parinte Necula...si cat de putin intelegi dumneata dupa un doctorat, aici nu e vorba de razbunare, dar trebuie ca cei care au faptuit rau (procurori/magistrati) sa raspunda pentru faptele lor asfel ca asemenea fapte sa nu se mai intample!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus