Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Coliziune între două mașini, la Hula Bradului. O femeie a fost rănită

Coliziune între două mașini, la Hula Bradului. O femeie a fost rănită

Un bărbat a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea spre Brașov, a lovit glisiera și a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar spre Sibiu. O femeie a fost transportată la spital.

Accidentul s-a petrecut pe DN1, la Hula Bradului, pe fondul vitezei neadaptate, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. „Un bărbat în vărstă de 44 de ani din București, în timp ce conducea autoturismul spre Brașov, pierde controlul direcției de deplasare, lovește glisiera din dreapta și este proiectat pe sensul opus unde intră în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar spre Sibiu, de către un șofer în vârstă de 40 de ani din Alba”, arată sursa citată.

Momentan traficul este blocat total pentru cercetări.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare, pentru acordarea asistenței medicale unei victime. Este vorba despre o femeie de 47 de ani, rămasă blocată în mașină. Femeia este conștientă, dar cu dureri abdominale, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

WhatsApp Image 2019-04-30 at 5.56.41 PM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus