Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Emirates Airlines recrutează însoţitori de bord în Sibiu

Emirates Airlines recrutează însoţitori de bord în Sibiu

Recrutorii companiei aeriene aşteaptă sibieni interesaţi să lucreze pentru Emirates Airlines într-o sesiune de interviuri ce vor fi programate pentru 27 mai. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi, în medie, venituri de circa 2.300 de euro lunar, scutite de taxe, anunță economica.net.

Candidatul potrivit pentru postul de însoţitor de bord are minimum 21 de ani împliniţi, are cel puţin 1.60 metri înălţime, indicele său de masă corporală e în limite normale, a absolvit cel puţin liceul, vorbeşte fluent limba engleză. De asemenea, candidaţii ideali pentru poziţia de însoţitor de bord trebuie să atingă, pe vârfuri, cu mâna, înălţimea de 212 centimetri. Nu în ultimul rând, angajatorii caută oameni care nu au tatuaje vizibile, sunt adaptabili, flexibili, sociabili şi dornici să-i ajute pe ceilalţi. Aceştia trebuie să dovedească în cadrul interviului de recrutare că sunt empatici, vizionari şi cosmopoliţi, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri medii de circa 2.300 de euro lunar, scutite de taxe, şi cu 30 de zile de concediu pe an. Lista completă a beneficiilor acordate angajaţilor Emirates Airlines o găsiţi în anunţul de recrutare. Detalii despre interviuri, puteți vedea aici. 

Pentru mai multe locuri de muncă, intrați aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus