Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

O sibiancă la ”Românii au talent”. ”Prin muzică pot să arăt cine sunt eu”

O sibiancă la ”Românii au talent”. ”Prin muzică pot să arăt cine sunt eu”

Diana Dumitreasa a impresionat aseară o țară întreagă după ce a cântat piesa "Camino", de Lili Ivanova la ”Românii au talent”, difuzată ieri seară la Pro TV. ”A mai multe talente și mi-a fost greu să aleg pe care că îl aleg pentru această competiție: cânt, dansez, joc teatru, scriu versuri. Voi cânta în continuare la Românii au Talent în funcție de decizia juriului, dacă voi fi selectată pentru semifinale. Efectiv mi-au explodat toate notificările, prietenii m-au încurajat, mi-au spus mulți oameni că le-am întrecut toate așteptările”, a declarat Diana pentru Turnul Sfatului. Diana are 16 ani și este elevă la Liceul Octavian Goga.

Sibianca a povestit în interviul din cadrul emisiunii că a avut în viață un moment de cumpănă pe care l-a trecut și datorită muzicii. ”Am avut o tumoră între rinichi și coloana vetrebrală, un caz unic în lume. Nu a mai fost nimeni diagnosticat cu această boală, la vârsta de nouă ani. Am schimbat două spitale, pentru că nimeni nu voia să mă opereze, să se bage în așa ceva. A fost o perioadă grea și probabil motivul pentru care am supraviețuit, a fost să las pe această lume o parte din muzica mea, din sentimentele mele. Pe scenă probabil o să am emoții, din cauza juriului, dar și din cauză că tata va fi în public. El niciodată nu m-a văzut pe o scenă cântând, doar acasă", a spus Diana.

Cântecul Dianei a impresionat juriul și a primit patru voturi de trecere. ”Dacă tu ai reușit să transmiți emoția asta la doar 16 ani, după ce o să mai treci un pic prin viață și o să simți cântecul acesta cu totul altfel, cred că primele două - trei rânduri o să pice și următoarele o să arunce flori către scenă", a spus Andi Moisescu, unul dintre jurați.

Deocamdată nu se știe dacă Diana Dumitreasa va ajunge în semifinalele concursului, decizia fiind la dispoziția juriului, după ce va re-evalua toate prestațiile care au primit voturi de trecere până acum.

Foto: Românii au talent

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 4 ani

Asta cu re-evaluarea este o mare porcarie. Creezi sperante unor oameni, de multe ori copii, "ne vedem in semifinala!" si apoi pa!, nu-i mai cauti niciodata. Cum sa le explici asta unor copil talentati la inceput de drum?!? Ti se rupe sufletul cand ii vezi cum se bucura pe scena cu 4 de DA, cum multumesc juriului si stii ce urmeaza....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus